Home Celebs ZIEN: Taylor Swift eindelijk nog eens in het openbaar gespot met haar...

ZIEN: Taylor Swift eindelijk nog eens in het openbaar gespot met haar lief

Het koppel is al meer dan een jaar samen, maar houdt hun relatie uit de spotlight.

Taylor Swift

Taylor Swift (28) is smoorverliefd en gelukkiger dan ooit! De zangeres is sinds vorig jaar samen met de Britse acteur Joe Alwyn (27), maar het koppel blijft wat uit de spotlight. Ze werden nu pas nog eens uitzonderlijk samen gefotografeerd in het openbaar.

Taylor Swift heeft duidelijk geleerd uit haar fouten en houdt haar liefdesleven tegenwoordig zo privé mogelijk. De zangeres bouwde een muziekcarrière uit door liedjes te schrijven over haar exen – denk maar aan ‘We Are Never Ever Getting Back Together’ over Jake Gyllenhaal,  ‘I Knew You Were Trouble’ over Harry Styles en ‘Dear John’ over John Mayer – maar volgens US Weekly is haar nieuwe relatie helemaal anders.

Waarde van privacy

Swift werd vorige zomer al gelinkt aan de 27-jarige acteur Joe Alwyn, maar ze heeft tot nu toe met geen woord gerept over haar nieuwe liefde. Het koppel is enorm gesteld op hun privacy en doet er naar verluidt alles aan om uit de spotlight te bijven. De lovebirds zijn enkele dagen nog eens samen gespot tijdens een vakantie op de Turks- en Caicoseilanden.

‘Taylor is veel gelukkiger nu haar liefdesleven niet meer zo openbaar is, dat heeft ze grotendeels aan Joe te danken’, vertelt een bron aan US Weekly over de plotse ommezwaai van de zangeres.

‘Joe heeft haar een andere levensstijl getoond en daardoor heeft ze het belang van privacy ingezien’, klinkt het. Maar ook al is er fotografisch bewijs van hun relatie, de kans is alsnog klein dat Swift details zal delen over de romance. ‘Ze zijn heel gelukkig samen en hebben afgesproken om hun relatie privé te houden’, aldus US Weekly.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.