Home Celebs Celeb Style & Beauty ZIEN: zo ziet Kylie Jenner eruit zonder haar lip fillers

ZIEN: zo ziet Kylie Jenner eruit zonder haar lip fillers

De realityster heeft onlangs al haar fillers laten verwijderen.

Kylie Jenner
Instagram @kyliejenner

Trouwe fans van Kylie Jenner hebben vandaag iets opgemerkt aan de realityster. Op een van haar laatste Instagramfoto’s zag ze er namelijk een tikkeltje anders uit, maar ondertussen heeft ze zelf bekendgemaakt wat er precies veranderd is.

Bij ons zijn lip fillers nog maar net écht in de mode, maar in de Verenigde Staten is de trend alweer voorbij gewaaid. Zo heeft Kylie Jenner namelijk al haar lip fillers laten verwijderen. De kersverse mama was al op haar vijftiende onzeker over haar lippen. Eerst liet ze haar mond groter lijken met de hulp van make-up, maar een jaar later besloot ze om ze toch te laten opspuiten.

heat wave

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Iets wat ze jarenlang ontkende, maar in 2015 heeft ze het in een aflevering van ‘Keeping Up With The Kardashians’ toch toegegeven. Haar lippen waren jarenlang haar handelsmerk en de waarde van haar bedrijf Kylie Cosmetics wordt ondertussen geschat op 420 (!) miljoen dollar.

Time for a change

Toch lijkt Kylie haar onzekerheid ondertussen overwonnen te hebben. Gisteren heeft ze een foto van zichzelf en een vriendin op haar Instagramaccount gepost. Enkele oplettende fans hadden meteen door dat er iets veranderd was aan haar. ‘Ze lijkt op de oude Kylie’, schreef een gebruiker onder de foto.

Niet veel later kregen haar volgers een antwoord van Kylie herself. ‘Ik heb al mijn fillers laten verwijderen’, reageerde ze op de comment. En groot gelijk heeft ze, want haar natuurlijke lippen zijn minstens even mooi!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.