Home Celebs OMG: zijn Halsey en G-Eazy terug samen?

OMG: zijn Halsey en G-Eazy terug samen?

Volgens een insider gaan ze momenteel casual met elkaar om, maar werken ze er zeker en vast aan.

Halsey
Photo News

Begin juli kwam aan het licht dat Halsey en G-Eazy niet langer een koppel vormden. Nu, bijna twee maanden later, werd het duo na de VMAs samen gespot. Wil dit zeggen dat ze terug samen zijn?

Halsey en G-Eazy vormden een jaar lang een koppel, maar de zangeres kondigde begin juli haar breuk aan op Instagram. In de story schreef ze dat ze een tijdje uit elkaar gingen en dat ze hem het beste wenste. Niet lang daarna kwam aan het licht dat de Amerikaanse rapper de ‘Bad at Love‘-zangeres zou bedrogen hebben.

Hand in hand

Toch lijkt Halsey hem vergeven te hebben. Na de VMAs werd het voormalige koppel namelijk hand in hand gespot toen ze van een afterparty vertrokken. Ze stapten samen in een auto.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Een bron vertelde aan E! News dat Halsey en G-Eazy contact hebben gehouden na hun breuk en momenteel aan hun relatie werken. ‘Ze zien elkaar als familie en komen momenteel goed overeen, maar ze zijn nog niet helemaal terug samen.’ Aldus de insider.

Gezonde vriendschap

Volgens de bron hadden Halsey en G-Eazy afgesproken om elkaar na het feestje weer te zien, maar wilden ze eerst hun eigen ding doen. ‘Ze wilden niet teveel ophef veroorzaken, maar vertrokken hand in hand naar G-Eazy’s hotel om de nacht verder te zetten. Ze gaan momenteel casual met elkaar om, maar ze werken er zeker en vast aan. Ze hopen dat ze op z’n minst een gezonde vriendschap kunnen hebben.’

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.