Home Celebs Celeb News ZO LIEF: Selena Gomez krijgt steun uit alle celeb-hoeken

ZO LIEF: Selena Gomez krijgt steun uit alle celeb-hoeken

Selena Gomez
Foto: Instagram @selenagomez

Vorige week vertelden we jullie dat Selena Gomez een nier had gekregen van haar beste vriendin. De hele wereld was natuurlijk in shock, want bijna niemand wist dat, zelfs haar vroegere costerren niet! De celebs betuigden hun steun op sociale media en prezen Selly voor haar sterk karakter!

Wij kunnen ons niet voorstellen hoe Selena Gomez zich de afgelopen zomer gevoeld moet hebben voor én na haar niertransplantatie. Het gekste van allemaal is dat je zelfs niet merkte aan de actrice wat er aan de hand was. De hele wereld weet pas nu dat de ‘Fetish‘-zangeres een nier heeft gekregen van haar bestie Francia Raisa.

Lady Gaga, Jake T. Austin en Kesha

Iedereen is nu super impressed door de manier waarop Selly de hele situatie heeft aangepakt. Niemand had namelijk door wat er aan de hand was deze zomer, net omdat ze zich zo sterk hield. Nu laat iedereen op Twitter en Instagram weten hoe hard ze naar haar opkijken. Ze kreeg de liefste reacties van onder andere Lady Gaga, Jake T. Austin en Kesha!

Nick Jonas en Demi Lovato

Nick Jonas en Demi Lovato uitten hun steun en gevoelens in een interview.

Ik was net zo verrast als iedereen toen ik opstond en haar Instagram zag. Maar wow, dit is ongelooflijk en de kracht die ze heeft getoond. Dat is verbazingwekkend en inspirerend. Ik ben blij dat het goed gaat met haar en dat ze de operatie kon krijgen. Dat haar vriendin haar heeft geholpen op zo’n manier is fantastisch. – Nick Jonas

Ze is heel sterk en ze is aan het herstellen. Ik heb hierdoor sowieso iets geleerd over sterkte. – Demi Lovato

Katy Perry postte een reactie op Selena’s Instagramfoto. Zo lief!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.