Home Celebs Celeb News HOLA: zusjes Jenner verschenen met nieuwe boyfriends op Coachella

HOLA: zusjes Jenner verschenen met nieuwe boyfriends op Coachella

Jenner
Foto: Belga Image
Dit weekend was Californië the place to be voor duizenden feestbeesten. Het muziekfestival Coachella vond er plaats en naar goede gewoonte beleefden verschillende celebs daar de tijd van hun leven. Kylie en Kendall Jenner waren er ook, en de zusjes hadden allebei een speciale gast bij. 

En met een speciale gast bedoelen we ook echt een speciale gast! De zusjes zouden namelijk allebei opnieuw van ‘t straat zijn. Met haar bijna lichtgevende coupe viel Kylie Jenner enorm hard op, dus ze werd overal herkend. Zaterdagavond verscheen ze samen met haar nieuwe bae Travis Scott op één van de feestjes van Coachella.

highlighter hair ?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

it's lit

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Op de foto lijken ze gewoon vrienden, maar wij vermoeden dat er meer aan de hand is. Nog voor het feestje begon, kwam Kylie haar ex Tyga tegen. Awkward! Ze gaven elkaar een korte knuffel en gingen verder. Tyga genoot iets later van het optreden van Kendrick Lamar, maar de pret was snel over toen de zanger Travis Scott op het podium riep. Tyga wou meteen het concert verlaten en zijn bodyguard deed er alles aan om zo snel mogelijk weg te geraken. Toen Travis terug van het podium kwam, wou Tyga opnieuw naar het concert van Kendrick luisteren. Het lijkt er dus op dat Tyga Travis niet kan horen of zien… Drama! Drama! Drama!

Nieuwe liefde Kendall

Maar ook Kendall Jenner zou opnieuw de liefde van haar leven gevonden hebben. Het topmodel werd op Coachella gespot met rapper A$AP Rocky. Vorige week werden de twee ook al gezien in Londen en volgens een bron zag die date er heel gezellig uit. ‘Er hing duidelijk liefde in de lucht.’ Op Instagram deelde Kendall een foto van de rapper met drie vlammetjes. Yep, hier is duidelijk meer aan de hand!

https://www.instagram.com/p/BSTroaZDxW3/?taken-by=kendalljenner

De zusjes hebben nog niets bevestigd, maar wij hopen alvast dat ze opnieuw op roze wolkjes lopen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.