Home D.I.Y. Fashion DIY interieur slinger

DIY interieur slinger

Ik maakte mijn eigen home-slinger van een lap katoen en wat touw. Wil jij deze slinger ook maken? Kijk snel hoe ik dat deed!

Wat heb je nodig voor de slinger:
Een bol touw
Wit katoen
Een stofschaar
Lijm


Stap 1: Knip een stuk of 20 lapjes lapjes uit. Zo groot als je wilt, dit zullen je vlaggetjes worden. Ik knipte ongelijke stukken uit van de 10cm x 15cm en 12 x 15 cm.


Stap 2: Om het motief te creëren vouw je de vlaggetjes eerst dubbel. Zorg dat je het bovenste randje openlaat. Dit moet straks aan het touw komen. Vouw hem daarna nog een keer dubbel en vouw hem daarna nog eens dubbel naar de zijkant.


Stap 3: Nu ga je het motief van de slinger knippen. Knip random wat gaatjes erin en ook in het midden.


Stap 4: Als je hem uitvouwt ziet het er zo uit. Leuk! Nog even strijken en dan is de eerste vlag klaar. Maak ze allemaal zo en knip steeds verschillende figuren uit de stof.


Stap 5: Lijmen! Knip een stuk touw van ongeveer 2 meter en maak aan het uiteinde een lusje. Leg het touwtje op de bovenkant van het vlaggetje.

Stap 6: Lijm nu het vlaggetje om het touw. Doe dit met alle andere stoffen vlaggetjes. Hou ongeveer 2 cm of meer ruimte tussen elk vlaggetje.


En je slinger is klaar! Ik maakte naast deze korte ook een hele lange slinger. Het is vrolijk, maar niet overheersend door de witte kleur. Deze slinger kun je het hele jaar door laten hangen!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.