Home dieren Eerste Europese Hello Kitty Café opent deze zomer zijn deuren in Londen

Eerste Europese Hello Kitty Café opent deze zomer zijn deuren in Londen

Hello Kitty Café
Foto: @hellokittycafe (Instagram)
Deze zomer een citytrip naar Londen gepland? Breng dan zeker een bezoekje aan het allereerste Hello Kitty Café op Europese bodem. Snel zijn is de boodschap, want het café sluit eind augustus alweer de deuren.

Afternoon tea op z’n Hello Kitty’s

Ook zo’n fan van Hello Kitty? Boek dan maar snel een ticketje voor de Eurostar-trein, want in juni opent in Londen de allereerste Europese vestiging van het Hello Kitty Café!

Het Japanse cartoonfiguurtje is na al die jaren nog steeds immens populair over de hele wereld. Het blijft niet alleen bij merchandising (pennen, brooddozen, usb-sticks, you name it). Zo heeft Hello Kitty ook een hotel in het Koreaanse Seoel, een themapark in Japan, een spa in Dubai en enkele cafés in de VS.

Wat mag je zoal verwachten van het Londense Hello Kitty Café? Vooral zoetigheden zoals de typisch Britse high tea, chocoladecake, taarten en koekjes. Begin maar al te sparen want voor een high tea betaal je € 50 p.p.. Reserveren kan hier.

Is je dat toch net iets te prijzig? Het café heeft ook een winkel waar je snoepjes kan kopen of een ijsje kan bestellen. En uiteraard vind je er ook de nodige Hello Kitty-souvenirs.

Het Hello Kitty Café opent op 1 juni zijn deuren in Brewer Street 20 in de Londense wijk Soho. Helaas is het maar een pop-up, want eind augustus is het alweer gedaan met de pret. Wij hopen stiekem dat het een groot succes wordt zodat Hello Kitty permanent een café in Europa opent. Misschien wel in België? Wie weet!

Nog meer zoetigheden waarvoor je de wereld moet rondreizen:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.