Home Fashion 3 Manieren Om Overknee Laarzen Te Stijlen

3 Manieren Om Overknee Laarzen Te Stijlen

Overknee laarzen zijn één van de grote herfst/winter trends. Je kunt ze super mooi stijlen, maar ze kunnen ook tricky zijn om te combineren. Ik laat je drie manieren zien hoe ik ze draag!

#1 | Lange jas of top
Draag je graag een simpele skinny jeans en een top? Die combinatie kun je makkelijk dragen met overknees. Vind je het iets te uitdagend? Doe er dan een luchtige duster coat of blouse overheen.

#2 | Oversized knit
Deze combinatie is iets minder casual: een oversized trui als jurkje met overknee laarzen eronder. Voor sommigen kan het net te uitdagend zijn. Ik vind het zelf mooi. Draag het wel naar de juiste gelegenheid. Het is een simpele look die er ook nog cute uit ziet. Doe er een stijlvolle jas overheen (open dragen als het kan) en je kunt zó de deur uit!

#3 | Circle skirt
Net zoals bij optie #2 is dit ook een look die je maar net moet durven dragen. Ik kies voor een korte circle skirt in combinatie met een hoog sluitend topje. Key is om niet de hele outfit gewaagd te maken. De laarzen zijn de eye catchers en het rokje is aan de kortere kant, dus van boven kies ik juist voor iets simpels en chic, met een turtleneck en lange mouwen.

Hopelijk ben je nu meer zelfverzekerd om overknee laarzen te stijlen en te dragen. Het is een super trend waarbij jij je sexy kunt voelen. Rock it with confidence!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.