Home Fashion 5 redenen waarom elk meisje een blazer in haar kast moet hebben

5 redenen waarom elk meisje een blazer in haar kast moet hebben

Zéker de moeite waard om in een blazer te investeren!

blazer
© Getty

Er zijn zo van die kledingstukken die standaard thuishoren in de kast van een fashionista. De blazer is er daar een van. Het is een mode-item dat we elk seizoen kunnen dragen in alle kleuren en prints. Waarom wij de blazer zo fantastisch vinden? Daar gaven we jullie vijf redenen voor.

1. She’s got style

Met een blazer zie je er altijd stijlvol uit. Als je nu gewoon een simpele outfit draagt, zoals een jeans en een T-shirt, maakt een blazer die net dat tikkeltje eleganter. Wil je het nog meer dressed up? Ga dan voor een pakje, met bijpassende broek en mooie hakken.

2. Eindeloos combineren

Je hebt lange blazers, korte blazers, gekleurde blazers, geruite blazers… Zowel op een jeans als rokje. Je kan gaan voor een oversized model of toch liever aansluitend. Je hebt zóveel keuze in alle verschillende blazers, dus met eentje kom je sowieso niet toe.

3. He never goes out of style

Maar echt nóóit. Hij hangt al jaren bij alle fashionista’s in de kast, en dat gaat nog honderden jaren zo blijven. Trust us. En in zulke items kan je best goed investeren.

4. Hij staat goed bij élk figuur

Wil je eens iets anders proberen met je figuur? Ga dan voor een getailleerde blazer. Heb je brede schouders? Ga dan voor een lange, rechte blazer. Heb een bredere taille? Dan kies je best voor een blazer mét schoudervulling.

5. Het is dé perfecte tussenjas

In de lente en de herfst is het echt een struggle om een mooie tussenjas te vinden. Een winterjas is te warm, en een zomerjas weer wat te luchtig. De perfecte oplossing is dus een blazer!

Meer fashion:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.