Home Fashion 5 sample en closet sales waar je de komende weekends serieus kan...

5 sample en closet sales waar je de komende weekends serieus kan scoren

closet sales
Foto: Loavies
Nog leuker dan een nieuw lentekleedje vinden, is een nieuw lentekleedje vinden voor een verlaagde prijs. En dat kan écht niet alleen tijdens de solden. Op sample of closet sales kan je geweldige koopjes scoren, en de komende weekends komen er enkele veelbelovende aan!

Belmodo Closet Sale – zondag 26 maart

Als opperfashionista Tiany Kiriloff haar overvolle kleerkast vol designermerken uitmest, willen wij erbij zijn. Ook Elsa Fralon (ex-Elle België, nu Belmodo Belgique), PR-lady Nathalie De Schepper en zangeres en Belmodo-blogger Jill Shaw zullen er stukken verkopen. Om iets te scoren van deze dames – of om de kleren gewoon eens te bewonderen – moet je komende zondag tussen 11u en 17u in Mechelen zijn. Niet vergeten: je kan enkel cash betalen!

Waar?

Oude Mechelse Vleeshalle
Huidevettersstraat 7
Mechelen

Wanneer?

Zondag 26 maart, 11u – 17u

Foto: Belmodo

Sample sale Loavies – zaterdag 25 maart

Voor een goede sale, moet je al eens iets overhebben. Een reisje naar Nederland, bijvoorbeeld. Voor kortingen tot maar liefst 80% zitten fans van webshop Loavies zonder problemen twee uurtjes in de auto, vermoeden we. Je kan er in één keer een uitstapje naar Amsterdam van maken, want dat ligt niet ver van je bestemming Zwolle. Nu nog een chauffeur vinden…

Waar?

Schokkerweg 10
Zwolle
Nederland

Wanneer?

Zaterdag 25 maart, 10u – 15u

Major Closet Sale JaniTV & Clouds of Fashion – zondag 9 april

Net zoals vorig jaar organiseert Laurentine, de boss lady achter Clouds of Fashion, een closet sale. Maar deze keer gaat ze bigger and better, in samenwerking met JaniTV. Eline De Munck, Eva Daeleman, Nora Gharib en nog veel meer BV’s zullen spulletjes verkopen die niet meer in hun garderobe passen, maar misschien wel perfect in de jouwe. Bovendien worden er items van onder andere Julie Van den Steen en zussen Charlotte en Veronique Leysen geveild voor het goede doel. Ideale uitstap in de paasvakantie, denken wij dan.

Waar?

Parkloods Noord
Antwerpen

Wanneer?

Zondag 9 april, 12u – 18u

DKC Summer Sample Sale – donderdag 23 tot zaterdag 25 maart

DKC zegt je waarschijnlijk niets, maar ICHI misschien wel. De Deense fashion group DK Company heeft naast ICHI – één van onze persoonlijke favorieten – ook B.Young en Fransa, nog twee toffe merken (het laatste wel meer op volwassen vrouwen gericht). Zij laten je van woensdag tot zaterdag snuffelen in samples die je voor de helft van de winkelprijs kan kopen. Op naar Antwerpen!

Waar?

Hardenvoort 5
Antwerpen

Wanneer?

Donderdag 23 maart, 17u – 22u
Vrijdag 24 maart, 10u – 22u
Zaterdag 25 maart, 10u – 17u

Massaverkoop Torfs, ZEB en Hunkemöller – vrijdag 7 tot maandag 10 april

Fashionista’s maken van het tweede weekend van de paasvakantie gewoon een shopweekend. Want naast preloved items van BV’s op de Major Closet Sale in Antwerpen, kan je dat weekend in Leuven maar liefst drie topmerken voor zachte prijzen scoren. Schoenen, kleren én nightwear in één klap: we zijn van de partij.

Waar?

Brabanthal Leuven
Brabantlaan 1
Leuven

Wanneer?

Vrijdag 7 april, 10u – 22u
Zaterdag 8 april, 10u – 19u
Zondag 9 april, 10u – 19u
Maandag 10 april, 10u – 19u

Time to get dressed and enjoy the sun! 💛 #zebfashion #doubleagent #newseasondeals #ootd

A post shared by ZEB Fashion (@zebfashion) on

Meer mode:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.