Home Fashion 5 x bloggers die je moet volgen als je into retro fashion...

5 x bloggers die je moet volgen als je into retro fashion bent

retro fashion
Copyright: Instagram @Eliza_Moore
De dag van vandaag hult niemand zich nog top tot teen in één merk of designer. We mixen en matchen dat het een lieve lust is, zodat we een unieke look bekomen die onze persoonlijkheid weerspiegelt.

Dé truc om niet standaard over te komen, is om moderne stukken te combineren met vintage kleding. Sommigen mensen gaan zelfs nog een stapje verder en dragen alleen nog maar tweedehandskledij. Hoe je dat in godsnaam klaarspeelt? Dat tonen deze 5 fashion bloggers je met hun benijdenswaardige retro garderobe.

Nat Wallers

Ex-fashion editor Natalie Wall mixt moderne seventies geïnspireerde mode met vintage stukken en dat doet ze met flair. Luchtige bloesjes met bloemenprints, faux fur jasjes en laarzen zijn haar signature look. We dagen je uit door haar feed te scrollen en niet jaloers te worden!

Tawny Holt van Armour sans Anguish

De Californische Tawny Holt is de oprichtster van Armour sans Anguish, een kledinglabel dat handgemaakte stukken produceert, gemaakt uit gerecycleerde vintage stoffen. Zo kan je er kleren kopen die ooit baljurken waren of zelfs hoeslakens (!). Haar account is een must-follow als je haar nieuwste designs wil ontdekken en wil zien hoe zij ze zelf draagt en combineert.

Rodellee van Adore Vintage

Rodellee verkoopt moderne en vintage stukken in haar webshop, Adore Vintage, en is het perfecte gezicht voor haar merk. Ze combineert graag kanten rokjes met zijden tops, Mary Jane-pumps en wollen cardigans: sexy en toch elegant. Volg haar als je houdt van de stijl uit de jaren ’30 en ’40 à la Keira Knightley en Sienna Miller in The Edge Of Love.

Eliza Rose Moore

Fashion blogger Eliza mixt en matcht statement stukken uit de seventies met eighties geïnspireerde accessoires. Denk: T-shirts met slogans van rockbands, jasjes met franjes, geborduurde tunieken, zilveren juwelen en knielaarzen. Wil je weten hoe je vintage combineert met rock ’n roll stukken zoals ripped jeans? Dan ben je bij Eliza aan het juiste adres.

💀🌵 Working Saturdays. If you don't laugh, you'll cry. #ootd

A post shared by ELIZA 🐚 ROSE 🐚 MOORE (@eliza_moore) on

Sara Waiste van Waiste Vintage

Sara werkt voor ASOS. Resultaat? Haar Instagram feed staat vol dromerige, etherische outfits geïnspireerd door de sixties en seventies. Als je fan bent van de bohemienne look, zal het liefde op het eerste gezicht zijn met haar prachtige flower power bloesjes en jurken.

S U N D A Z E 🌼

A post shared by Sara Louise (@sara_waiste) on

Bron: Grazia

Nog meer nieuws uit de blogosfeer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.