Home Fashion 6 x tips om jouw vriendje te overtuigen om mee te gaan...

6 x tips om jouw vriendje te overtuigen om mee te gaan shoppen

shoppen
Foto: Reporters
Jongens en shoppen, het is geen makkelijke combinatie. Wil jij toch dat mister lova lova meegaat om jouw nieuwe outfit te kiezen, probeer dan deze tips waaraan hij niet kan weerstaan.

1. Je zal speedshoppen

Of hij je zal geloven is nog iets anders, maar je kan hem beloven dat je niet zal slenteren in de winkels. Er is geen enkele jongen die eeuwen aan een pashokje wil wachten. Dan krijg je dit soort taferelen:

A post shared by Miserable Men (@miserable_men) on

2. Hij kiest de volgende keer wat de pot schaft

De liefde van de man gaat door de maag. Zeg dat hij mag kiezen wat jullie vanavond eten in ruil voor een shopbeurt. Hij ziet dit als een mooie kans om aan jouw healthy weirdo foodie-obessie te ontsnappen en zegt meteen ja.

3. Hij mag kiezen naar welke film jullie de volgende keer kijken

Films kiezen is altijd een issue. Jij wil het romantische A bigger Splash met hunk Matthias Schoenaerts gaan zien, maar hij kiest voor Batman vs Superman. Voor wat hoort wat deze keer …

4. Shop ook voor hem

Het is nog maar de vraag of hij daar zin in heeft, maar het kan misschien helpen dat hij ook een doel heeft op jullie shopping day.

5. Koop iets wat hij ook mooi vindt

Laat hem mee kiezen. Niets zo vervelend als je de hond voelen die achter zijn baasje aan huppelt.

6. Trakteer hem op een euro-deal

Het is 14u en hij begint te zeuren? Ga langs McDonalds en sus hem met een hamburger. Nu kan hij vast een paar uur verder.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.