Home Fashion AHA: bij Primark verkopen ze een kopie van deze dure designertas

AHA: bij Primark verkopen ze een kopie van deze dure designertas

Het enige grote verschil is het prijskaartje!

Primark
Instagram: primark

Nu de herfst in aantocht is, is het hoog tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe handtas. Wij hebben alvast een exemplaar op het oog, want bij Primark hebben ze net drie nieuwe exemplaren op hun Instagramaccount laten zien. Een van de tassen is bovendien ook een lookalike van een superdure tas van Gucci!

Volgens enkele fashionista’s is Primark inspiratie gaan zoeken bij Gucci. Op Instagram liet de kledingketen drie nieuwe handtassen zien en eentje daarvan lijkt erg had op een dure designertas van het wereldbekende modehuis.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Budgetproof versie

De eerste handtas werd uitgebracht in het zwart en past werkelijk bij alles. Daarnaast is er nog een mosterdgeel – de trendkleur van de herfst – exemplaar uitgebracht en dan hebben we nog een rood tasje. Het is deze laatste die geïnspireerd zou zijn op de GG Marmont Camera van Gucci.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bij Primark hebben ze heel wat kenmerken van de tas overgenomen. Zo is de kleur en het materiaal erg gelijkaardig. Daarnaast hebben beide tassen een gouden ketting en gouden detail op de voorkant. Het enige grote verschil is het prijskaartje. Voor de tas van Gucci betaal je zo’n 840 euro terwijl je voor het exemplaar van Primark nog geen 10 euro moet neerleggen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.