Home Fashion ANGEL CONTEST | Outfit: de kimono

ANGEL CONTEST | Outfit: de kimono

De afgelopen weken waren wij op zoek naar dé nieuwe Fashionista gast-Angel en het is eindelijk zover! Er zijn nog 4 meiden in de race voor de felbegeerde plek en nu is de beurt aan jullie! Check snel verder wat je kunt doen!

Deze week zal er elke dag om 16:15u een nieuwe post online komen die is geschreven door een van de vier meiden. Als afsluiter zal er op vrijdag een post worden geplaatst waar je kunt stemmen op degene die de plek van gast-Angel het meest verdient. Na een week zullen deze stemmen worden samengevoegd met die van de Fashionista redactie en dan is er een winnaar! Als gast-Angel zul jij de komende 6 weken voor Fashionista.nl schrijven met eventueel een kans om Angel te worden! Onze 2e deelneemster is Joanne! Lees haar fashion post hier!

Joanne 1
De kimono trend is je vast niet ontgaan. Je ziet ze voorbij komen in verschillende winkels, op de catwalk en zelfs de grote mode bloggers zijn er gek op! Het is ook een geweldig item voor de zomerse festivals. Maar hoe combineer je zo’n wijd bloemig vestje? In dit artikel laat ik het zien!

Joanne 2
Ik draag mijn kimono met een zwart shortje vol studs. Ook heb ik mijn muscle tee omhoog gedaan als losse crop top. Festival feelings! Het zou ook super staan met blauw denim of zelfs een wit shirtje. Style je outfit af met wat sieraden of ga simpelweg voor een zonnebril. Helemaal ready voor de zomerdagen!

Joanne 3Kimono, top: H&M | Shorts: Primark |Zonnebril: Etos

STEM NU!

Zie hier de posts van de andere girls!

Maandag: Wilmke
Dinsdag: Joanne
Woensdag: Larissa
Donderdag: Odette

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.