Home Fashion HEBBEN: deze Asos-bikini is zo populair dat hij voortdurend uitverkocht is

HEBBEN: deze Asos-bikini is zo populair dat hij voortdurend uitverkocht is

De geknoopte bikini was vorige zomer al een bestseller.

bikini
© Asos

De zoektocht naar dé perfecte bikini is niet altijd even makkelijk. Je wil een bikini die mooi past, een mooi printje heeft en bovendien ook nog eens betaalbaar is. Deze hyperpopulaire bikini van Asos is misschien ook iets voor jou?

De eigen collecties van de populaire webshop vallen in de smaak bij velen, en wij begrijpen absoluut waarom. De zwemcollecties van Asos zien er niet alleen leuk uit, ze zijn ook nog eens erg betaalbaar. Hun ‘knot minimal crop’-model is een echte hit. Hij is zelfs zo populair dat hij voortdurend uitverkocht is.

Vorige zomer was het model verkrijgbaar in een felgele editie, maar die was na een kleine week al uitverkocht. Daarna volgde ook een roodmodel, dat al even populair was als zijn voorganger. En nu brengt Asos de publieksfavoriet terug. Je hebt dus nog genoegtijd om hem te bestellen voor je vakantie naar de zon. Dit jaar zijn er niet een of twee, maar maar liefst drie leuke versies te verkrijgen. En stiekem willen wij ze allemaal.

1 / 3
Neongroen
Streepjes
Oranje
Neongroen
Neongroen

Wil je on trend op het strand liggen? Dan is deze neonversie iets voor jou. De felle kleuren maken opnieuw hun opmars en Asos zal het geweten hebben.

Top – € 22,99 via Asos

Broekje – € 19,99 via Asos

Streepjes
Streepjes

Ben jij wel te vinden voor een streepje kleur aan het zwembad? Deze kleurrijke variant maakt deel uit van de Eco Edit van Asos. Je ziet er dus niet alleen schitterend uit, maar je zorgt ook mee voor een beter klimaat.

Top – € 22,99 via Asos

Broekje – € 19,99 via Asos

Oranje
Oranje

De kleur van deze bikini doet ons spontaan wegdromen naar de zonsondergang op een zwoele zomeravond. En hij staat nog eens prachtig bij jouw nieuwe summer tan.

Top – € 22,99 via Asos

Broekje – € 19,99 via Asos

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.