Home Fashion Bershka lanceert collectie met ‘Heather’-zanger Conan Gray

Bershka lanceert collectie met ‘Heather’-zanger Conan Gray

En het beste is: je kan stuks voor jezelf kopen of cool matchen met je lief.

conan gray bershka
© Bershka

Als de naam Conan Gray geen belletje doet rinkelen dan zullen zijn liedjes ‘Heather’ en ‘Maniac’ je misschien wel bekend in de oren klinken. De zanger bracht in maart 2020 zijn eerste studioalbum ‘Kid Krow’ uit en lanceert nu ook een hele coole collectie bij Bershka.

De voorlancering, waarbij je als eerste de collectie kan bemachtigen, van Conan Gray x Bershka vindt vandaag plaats via de webshop. De lijn bestaat uit hele coole items, en aangezien de zanger zelf een iconische unisex stijl heeft, kan het ook niet anders dat alle must-haves uit de collectie iedereen, m/v/x, staan. Bershka deelde op Instagram een promotievideo waarin we Conan zien in zijn nieuwe collectie. En elk stuk staat ‘m een voor een zo goed!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

En het beste is: je kan stuks voor jezelf kopen of ook cool matchen met je lief. Gaan jullie voor accessoires zoals oorbellen, kettingen en telefoonhoesjes? Of kledingstukken zoals sweaters, een aansluitend T-shirt en hemdjes met prints? Onze favorieten die bovenaan onze wishlist staan, vind je alvast hieronder.

1 / 5
Aansluitend T-shirt
Muts
Hemd met print
Oorbellen
Broek
Aansluitend T-shirt
Aansluitend T-shirt

€ 12,99 – Bershka

Muts
Muts

€ 9,99 – Bershka

Hemd met print
Hemd met print

€ 25,99 – Bershka

Oorbellen
Oorbellen

€ 7,99 – Bershka

Broek
Broek

€ 39,99 – Bershka

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.