Home Celebs Celeb Style & Beauty Billie Eilish dropt duurzame merch ter ere van haar docu ‘The World’s...

Billie Eilish dropt duurzame merch ter ere van haar docu ‘The World’s A Little Blurry’

Al hangt er wel een stevig prijskaartje aan vast.

billie eilish duurzame merch
© Getty

In december kondigde Billie Eilish haar documentaire ‘The World’s A Little Blurry’ aan. Die is vanaf vandaag wereldwijd te zien op Apple Tv+. Ter ere van die film dropte de zangeres ook duurzame merch.

Billie Eilish: The World’s A Little Blurry” staat vanaf nu exclusief op Apple Tv+ en vertelt het ware coming-of-age-verhaal van de singer-songwriter en haar opkomst tot wereldwijde superster. De documentaire, van de hand van de bekroonde filmmaker R.J. Cutler, biedt een intieme blik in het buitengewone leven van Billie. Een meisje dat op zeventienjarige leeftijd haar leven op de weg, op het podium en thuis met haar familie combineert met het schrijven, opnemen en uitbrengen van haar debuutalbum “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”.

Duurzaam

Wil je de première van die docufilm vieren? Dat kan met nieuwe merchandise, twaalf stuks om precies te zijn. De kleuren rood, zwart en wit vormen de rode draad doorheen de lijn. Maar er is een addertje onder het gras: de items zijn niet goedkoop. Je betaalt tussen de 145 en 230 euro voor een hoodie of joggingbroek, de T-shirts kosten tussen de 60 en 120 euro en voor sokken tel je 24 euro neer. Wie een item wil bemachtigen, zal dus diep in de buidel moeten tasten…

Al is er ook een reden voor dat prijskaartje. De merch is namelijk duurzaam en in de Verenigde Staten geproduceerd. Dat legde Billie zelf uit onder haar aankondigingspost op Instagram: ‘Alles in deze collectie (behalve de sokken) is gemaakt van biologische stoffen. Zonder pesticiden, wat beter is voor het milieu. Alles wordt gemaakt in de VS (voornamelijk in Californië) wat onze economie van eigen bodem ondersteunt en bespaart op internationale verzending, wat betekent dat het duurzamer is.’

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door BILLIE EILISH (@billieeilish)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De merch kan je nu al vooruitbestellen op shopuk.billieeilish.com, maar wordt pas officieel op 14 mei 2021 gelanceerd. Hieronder vind je enkele van onze favoriete stuks.

1 / 4
‘Mom’ joggingbroek
Sokken
T-shirt met strasstenen
Sweater
‘Mom’ joggingbroek
‘Mom’ joggingbroek

€ 145 – shopuk.billieeilish.com

Sokken
Sokken

€ 24 – shopuk.billieeilish.com

T-shirt met strasstenen
T-shirt met strasstenen

€ 120 – shopuk.billieeilish.com

Sweater
Sweater

€ 145 – shopuk.billieeilish.com

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.