Home Fashion COOL: bij Calzedonia kan je nu zelf kiezen wat je op je...

COOL: bij Calzedonia kan je nu zelf kiezen wat je op je badpak of bikini wil

badpak
Foto: Calzedonia

Nog op zoek naar een leuke bikini of badpak waar niet het halve strand mee rondloopt? Look no further, want vanaf vandaag kan je op de webshop van het Italiaanse merk Calzedonia je beachwear personaliseren!

Customize your costume

Op Calzedonia.com kan je je nu van je creatiefste kant laten zien. Je kiest zelf welk model van badpak of bikinibroek je wil en in welke kleur – je hebt de keuze tussen zwart, wit, rood en kaki. Dan volgt de tekst. Calzedonia geeft je links opzij wat inspiratie en doet rechts een paar suggesties, zoals ‘Bae watch’, ‘Summer dreams’ of ‘Beach vibes’. In het tabblad ‘Create your’ kan je helemaal zelf kiezen wat er op je bathing suit komt, bijvoorbeeld je naam of geboortejaar. Of misschien kan je met je vriendinnen voor iedereen een badpak laten maken met de naam van jullie squad op? Daarna kies je de kleur (waaronder roze, muntgroen en goud), font, grootte en plaatsing van je gekozen tekst.

Voor een badpak betaal je 39 euro, plus 10 euro voor het customizen. De bikinibroekjes zijn 15 euro, plus ook hier 10 euro voor de tekstBikinitops vind je natuurlijk ook op de webshop van Calzedonia – al zijn die helaas niet te personaliseren – en die kosten je tussen 20 en 40 euro. Ons spot je deze zomer sowieso in een ‘Fashionista’-badpak. Wat denken jullie van wit met roze letters?

Meer zomertips:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.