Home Celebs Celeb News TikTokkers Céline en Michiel lanceren kledingcollectie bij Zeb

TikTokkers Céline en Michiel lanceren kledingcollectie bij Zeb

Welk stuk is jouw favoriet?

Céline Michiel Zeb
© Zeb

Céline Dept heeft op haar TikTok-account, waar ook haar vriend Michiel Callebaut fulltime aan meewerkt, sinds enkele dagen 10 miljoen volgers. En er is nu nog meer goed nieuws, want binnen enkele dagen ligt de eigen kledingcollectie van Céline en Michiel bij Zeb!

Céline Dept en Michiel Callebaut hebben deze week 10 miljoen volgers behaald op TikTok. Maar het koppel kreeg het de afgelopen dagen ook hard te verduren. Na beschuldigingen door een andere YouTuber kregen ze namelijk heel wat haatreacties. Ondertussen heeft het TikTok-duo in een video op de situatie gereageerd. Daaronder schrijven ze ook ‘Probeer altijd positief te blijven’.

En de lancering van hun kledinglijn kan daar goed voor zorgen als je het ons vraagt! Fans van Céline en Michiel kunnen binnenkort zowel een vrouwen- als mannencollectie shoppen bij Zeb en een kindercollectie bij Zeb For Stars. De kledij is nu al deels online beschikbaar op zeb.be en zebforstars.be.

Kleuren zoals lila voor Céline en donkerblauw voor Michiel staan centraal in de collectie. Ook bordeaux, beige en groen vinden we terug bij de mannencollectie. Bij de vrouwencollectie zijn het bloemenprints, ruitjes en denim. Bepaalde items, zoals het blauwe hemd met print, zijn ook unisex. CEMI ligt vanaf 26 augustus in de winkelrekken. Onderstaande items voegen wij alvast toe aan onze wishlist.

1 / 7
Sweatshirt
Rok met bloemenprint
Lila T-shirt
Mom jeans
Bomberjasje
Hemd met print
Muts
Sweatshirt
Sweatshirt

€ 54,99 – Zeb

Rok met bloemenprint
Rok met bloemenprint

€ 39,99 – Zeb

Lila T-shirt
Lila T-shirt

€ 29,99 – Zeb

Mom jeans
Mom jeans

€ 59,99 – Zeb

Bomberjasje
Bomberjasje

€ 69,99 – Zeb

Hemd met print
Hemd met print

€ 59,99 – Zeb

Muts
Muts

€ 19,99 – Zeb

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.