Home Fashion CUTE: met deze dingen kan je romantisch matchen met je vriendje

CUTE: met deze dingen kan je romantisch matchen met je vriendje

Inspiratie voor een kerstcadeautje?

matchen
Foto: We Heart It

Kerstmis komt eraan en er is niets moeilijker dan cadeautjes kopen die niet voor jezelf zijn. Shoppen voor je beste vriendin is meestal nog gemakkelijk, maar iets vinden voor jongens is een uitdaging. Heb je geen idee wat je je vriendje voor kerst moet geven? Wij maakten een lijstje met de leukste matching gifts, waarbij je jezelf ook nog eens kan verwennen!

1 / 8
Parfum
Parfum
Sneakers
Sneakers
Kleren
Kleren
Accessoires
Accessoires
Parfum
Parfum

Er bestaan heel wat unisexparfums die dus zowel voor jou als voor je vriendje zijn. Denk maar aan de heerlijke geur Barfly van Scotch & Soda en de twee nieuwe geuren van 4711 Acqua Colonia: Green Tea & Bergamot en Coffee Bean &Vetyver.

Parfum
Parfum

Is dezelfde parfum net een stap te ver voor jullie? De meeste parfums hebben een versie voor mannen en vrouwen, met een andere geur, maar wél een matching flesje. Zoals de his & hers So Pure van s.Oliver.

Sneakers
Sneakers

Persoonlijk vinden wij matching sneakers toch het schattigste én coolste dat er is. Hebben jullie dezelfde kledingstijl? Verwen hem dan met een paar schoenen die jij ook voor jezelf koopt. Iedereen zal jullie couple goals vinden bij het zien van the matching footwear!

Sneakers
Sneakers

Sneakers zijn gelukkig ook het gemakkelijkste om voor jullie allebei te vinden. Heel wat merken zoals Nike, Vans, Adidas en Converse hebben dezelfde schoenen voor zowel mannen als vrouwen. Zijn jullie geen sneakerfans? Je kan ook kiezen voor bijvoorbeeld Dr. Martens of Timberlands!

Kleren
Kleren

Nee, je vriendje hoeft geen skinny jeans of een topje aan te trekken. We hebben het wel over kleren die zowel voor mannen als voor vrouwen bestaan, zoals T-shirts en sweaters. Merken zoals Adidas hebben bijvoorbeeld heel veel stuks die voor beide geslachten bestaan. Je kan ook gewoon matching sweaters uit H&M kopen!

Kleren
Kleren

Wil je nog iets romantischer zijn dan gewoon exact dezelfde trui dragen? Dan kan je ook kiezen voor his & hers-, prince & princess- of Beauty & Beast-kledingstukken!

Accessoires
Accessoires

Matching armbanden met elkaars naam erop? Hoe schattig is dat niet! Zo hebben jullie elkaar altijd bij je.

Accessoires
Accessoires

Wil je het wat minder uitgesproken? Dan kan je gewoon voor allebei dezelfde armbanden kiezen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.