Home Celebs De nieuwe slippers uit Rihanna’s Fenty x Puma-collectie zijn een kinderdroom die...

De nieuwe slippers uit Rihanna’s Fenty x Puma-collectie zijn een kinderdroom die uitkomt

slippers
Foto: Instagram @annpreorder
Op zo’n warme dag als vandaag ruilen we onze witte sneakers met veel plezier in voor een leuk sandaaltje. Kan jij nog wel een extra paar zomerschoenen gebruiken? Dan hebben wij nog enkele toppertjes in de aanbieding. Enter: deze jelly slippers uit Rihanna’s Fenty x Puma-collectie.

RiRi, queen van de slippers

Rihanna weet als geen ander dat een paar mooie slippers een echte must have zijn in je schoenencollectie. De zangeres heeft namelijk al twee verschillende modellen (eentje met een strik en eentje met nepbont) gelanceerd als onderdeel van haar Fenty x Puma-collectie. We moeten je niet vertellen dat deze pareltjes super populair waren en als gevolg in een mum van tijd uitverkocht waren (en gekopieerd werden)…

Nu heeft RiRi nog een paar zomerse slippertjes ontworpen en het is duidelijk waar ze haar inspiratie voor het design van de schoenen gevonden heeft. Deze jelly slippers katapulteren ons namelijk meteen terug naar onze kinderjaren. Cuuteee!

Deze toppertjes zijn ideaal voor op vakantie en bestaan in drie kleuren, namelijk roze (onze favoriet, obviously), lichtblauw en zwart. Voor een exemplaar betaal je ongeveer 80 euro, maar veel tijd om te twijfelen heb je niet. Wij voorspellen namelijk dat deze must haves in no time de deur uit zullen vliegen.

Meer mode:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.