Home Fashion Deze juwelentrend is ZO populair op Instagram

Deze juwelentrend is ZO populair op Instagram

juwelentrend
Instagram: bodyelectrictattoo

Accessoires maken je look helemaal af, maar soms is het moeilijk om origineel te blijven. Gelukkig is dit met deze juwelentrend net makkelijk. Je kan je look heel eenvoudig personaliseren en het ziet er ook gewoon cool uit. We like!

Als je naar je Instagramfeed kijkt, heb je de trend waarschijnlijk al eens zien voorbijkomen. Steeds meer meisjes dragen namelijk oorbellen die gebaseerd zijn op hun sterrenbeeld. Waarom is dit nu zo populair? Het is heel modern én het is voor iedereen anders. Je zal dus niet snel iemand anders met hetzelfde paar oorbellen zien rondlopen.

My little Niece's ear by BKT. #BodyElectricTattoo #BrianKeithThompson

A post shared by Brian Keith Thompson (@bodyelectrictattoo) on


Bovendien kan je de piercings gewoon in je oorlel laten zetten. Je hoeft dus geen oorbel in je kraakbeen te steken. Dit is namelijk een redelijk gevoelig plekje en je hoeft niet bij je ouders gaan zeuren of je nog een extra gaatje mag.

#BodyElectricTattoo #BrianKeithThompson

A post shared by Brian Keith Thompson (@bodyelectrictattoo) on


Heb je het niet zo voor oversized juwelen? Dan ga je helemaal verliefd worden op deze trend. Het resultaat is namelijk stijlvol en minimalistisch. Combineer je sterrenbeeld nog met enkele maantjes of sterren en je hebt de trend volledig onder de knie.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.