Home Fashion Sweater dress weather

Sweater dress weather

Vind jij het ook zo lastig om in de winter jouw kleding gevarieerd te houden? Die trui die je eigenlijk elke week draagt ben je nu wel een beetje zat. Dan is een sweater jurk misschien wel een goede oplossing voor jou! Dit item is comfy en girly in één. Pamela laat je zien hoe je dit item kunt dragen en waar je ‘m kunt shoppen.


De trui jurk is echt een musthave item deze winter. Dit is een goed alternatief op je gewone sweater. Je kunt de jurk op verschillende manieren combineren. Je kunt deze dragen met een panty of legging. Ga eens voor een legging in een leuke kleur, bijvoorbeeld bordeauxrood. Ook is het leuk als je de sweater jurk combineert met een kledingstuk eronder. Ga bijvoorbeeld voor een oversized denimblouse en draag je sweater jurk erboven. Je kunt bij de trui jurk bijna alle soort schoenen dragen. Bekijk hier waar je een sweater jurk kunt kopen!

Ben je op zoek naar een gewone sweater? Doe hier meer inspiratie op. Ben je op zoek naar een item maar heb je geen idee waar je deze kunt kopen? Upload dan een foto van het item dat je zoekt op Spotnshop.nl en begin je eigen zoektocht!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.