Home Fashion NEED: er bestaat nu ook droogshampoo voor je kleren

NEED: er bestaat nu ook droogshampoo voor je kleren

Zit dat ene T-shirtje net in de was? Met de hulp van deze spray kan je het gewoon weer aan.

droogshampoo kleren

Droogshampoo is een van onze favoriete producten uit ons badkamerkastje. Gewoon even spuiten en je haar ziet er meteen een stuk frisser uit. Nu hebben enkele geniën (al zeggen we het zelf) een variant voor je kleren ontwikkeld en wij willen doodgraag een exemplaar te pakken krijgen.

Je kent het wel. Je trekt een rok uit de kast en je hebt meteen de ideale outfitcombinatie voor ogen. Alleen ligt het T-shirt dat je wil dragen net in de was en heb je geen tijd om een machine in te steken. Tot voor kort moesten we dan maar iets anders aantrekken, maar dankzij Day2 komt hier nu verandering in.

Day2 is de eerste spray waarmee je je kleren kan ‘wassen’ en zo kan je het dus vergelijken met een soort van droogshampoo. Het product komt er trouwens nadat de makers ontdekt hebben dat slechts 40% van de kledij die we wassen écht vuil is.

Hoe werkt het?

Leg het item in kwestie neer, ga er met de spray over en hang het vervolgens op. Het merk beweert dat je kleren binnen vijftien minuten weer frisser ruiken. Bovendien haalt het product ook voor een deel de kreuken uit je kleding. Bye bye, strijkijzer!

Volgens het merk kan je het op alles gebruiken. Van je favoriete jeans tot je sporttopje. Nu hoef je de spray natuurlijk niet op je bezwete fitnesskleding gebruiken, maar als er bijvoorbeeld geen vlekken op je jurkje zijn, kan je het dus zonder problemen een dagje extra aan.

Day2 is te koop op Amazon. Voor een busje betaal je net geen tien euro en het is goed voor zo’n 25 applicaties.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.