Home Fashion Fashion alert: het is bewezen dat Crocs niet goed zijn voor de...

Fashion alert: het is bewezen dat Crocs niet goed zijn voor de gezondheid

Crocs
Foto: weheartit.com
De fashion police beleeft een hoogdag. Eindelijk heeft een arts gezegd dat Crocs dragen helemaal niet zo gezond is. Elke reden om de sloefen in huis te hebben is nu voor goed van de tafel.

Het fenomeen Crocs hebben we nooit echt begrepen. Misschien zijn ze gemakkelijk om te dragen, maar – ahum – dit is het levendige bewijs dat comfort niet altijd op schoonheid mag primeren.


Alle Crocs-fans die beweren dat Crocs goed zijn voor je voeten snoeren we vanaf nu de mond, want podoloog Dr. Megan Leahy vertelde aan de Amerikaanse krant Huffington Post dat het schoeisel niet gemaakt is om elke dag te dragen. Crocs geven niet genoeg steun aan je hielen waardoor je tenen extra werk leveren om je voeten in balans te houden. Gevaar? Je kan er peesontstekingen door krijgen, misvormingen van je tenen, nagelproblemen en eelt. Iew-iew-iew!

We hopen bij deze dat jullie ze voor eeuwig en altijd bannen uit jullie leven, want we nemen aan dat niemand dit over heeft voor een rubberen pantoffel? Gezondheid boven comfort, toch?

Foto: Pinterest

Nog meer nieuws heet van de naald:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.