Home Fashion Fashion favorieten #2

Fashion favorieten #2

Het werd weer eens tijd om mijn nieuwste fashion favorieten met jullie te delen. De laatste keer was ongeveer in november en ondertussen heb ik er weer een aantal favorieten bij gekregen!

Dit is een horloge die ik al een tijd terug op Ebay had besteld. Ik was even vergeten dat ik hem had gekocht totdat ik hem tijdens het opruimen weer tegen kwam! Meestal houd ik niet zo heel erg van dit soort horloges, maar deze vind ik toch wel erg gaaf! Je kunt hem op Ebay ook in andere kleuren bestellen. Deze vond ik persoonlijk de leukste.

Oma was zo lief om deze ketting voor mij mee te nemen van Revival London. Ze weet precies wat ik mooi vind! Deze ketting draag ik dan ook regelmatig bij mijn witte blouse. Ik heb er al veel lieve complimenten over gekregen.

Deze oorbellen kocht ik ook tijdens een persevenement. Ze zijn van Jutka & Riska. Ik vond de oorbellen zo mooi met de leeuwenkopjes! Een vriendin van mij kocht de armband ervan.

Deze armband kocht ik alweer een tijdje terug bij Primark. Ik vind de kleuren van de stenen erg mooi en de armband past helemaal bij mijn stijl!

Ook deze hakken komen van de Primark. Het liefst draag ik ze elke dag! Ze zien er niet alleen erg mooi uit maar lopen ook verrassend fijn! Het is niet zo dat ik er rustig de hele dag op kan lopen maar ze lopen toch een stuk prettiger dan de anderen hakken die ik heb.

En om niet te vergeten is ook een grote favorite mijn bordeaux rode hoed van Primark. Ik twijfelde eerst heel erg of ik ‘m wel moest kopen, nu zou ik niet meer zonder willen! Sinds ik deze hoed in mijn bezit heb ben ik er alleen maar meer gaan kopen.

Wat zijn jouw fashion favorieten?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.