Home Fashion Fashion inspiration: grey boots combineren

Fashion inspiration: grey boots combineren

grey boots
Foto: We Heart It
Wij zijn helemaal weg van grijze boots, maar ze zijn zóóóó moeilijk te combineren! Zowel lichte als donkere, lange als korte. Als ze grijs zijn, vinden we niet gemakkelijk een matching outfit. Behalve als die helemaal zwart is, maar dat kan soms een beetje eentonig zijn. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar de beste manier om grey boots te dragen deze winter.

Grijs past nu eenmaal niet bij alles, ook al zou je denken van wel. Daarom geven wij enkele tips om grijze botjes te combineren. Get ready for some fashion inspo!

1. touch of colour

Zoals we eerder al zeiden, dragen we grijze boots meestal met een zwarte outfit en dat kan wat saai zijn. Voeg daarom een kleurrijk accessoire toe aan je outfit om die op te vrolijken. Je kan bijvoorbeeld een sjaal, een muts of een fashionable mantel erbij dragen. Wil je je outfit toch simpel houden, maar opvallen op een andere manier? Draag dan felgekleurde lippenstift.

Foto: Pinterest

2. Fifty shades of grey

Net omdat er zoveel kleuren grijs bestaan, kan je je volledig laten gaan. Durf eens een volledig grijze outfit te dragen met je grijze boots. Vind je dat net iets té? Draag er dan wit bij!

Foto: Pinterest

3. Matchy matchy

Zorg ervoor dat je een grijze trui of T-shirt aanhebt die dezelfde grijze kleur heeft als je schoenen. Er bestaan heel wat tinten en soms passen twee kleuren grijs helemaal niet bij elkaar. Als je grey boots draagt, moeten ze met je bovenstuk matchen.

Foto: Pinterest

4. Combineer met wit

Grijze laarsjes passen perfect bij een witte skinny jeans of een wit jurkje in de winter.

Foto: Pinterest

5. Pastelkleuren

Pastelkleuren passen supergoed bij grijs. Vooral lichtroze in combinatie met lichtgrijs is onze favoriet! Ben je geen fan van roze? Dan kan je ook kiezen voor pastelgroen of pastelblauw. Eender welke lichte kleur eigenlijk.

Foto: Pinterest

Wil je het allemaal heel simpel houden of zijn bovenstaande combinaties niets voor jou? Dan kan je je boots ook gewoon met een lichte denim jeans en een wit shirtje combineren!

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.