Home Fashion Fashion Talk: Victoria van In The Frow

Fashion Talk: Victoria van In The Frow

Als je obsessed bent met fashion en YouTube ken je vast Victoria van In The Frow. Deze Britse blogger heeft de beste stijl, geeft de beste beauty tips en haar paarse haar is drop dead gorgeous! Dit is Fashion Talk met Victoria.

Wat was je favoriete kledingstuk als kind?
”Ooh gosh, als ik terug kijk denk ik dat het mijn zwarte, lak schoentjes waren. Ze hadden een klein riempje en ik droeg ze echt met alles! Vooral met mijn floral jurkjes vol ruches die mijn moeder altijd bij me aandeed. Of mijn frilly belted badpakken vol polka dots die ik altijd droeg als we naar het strand gingen.”

Wat is het favoriete item dat in je kledingkast hangt?
”Aah dit is zo moeilijk! Ik denk dat mijn favoriete item toch een nieuwe rok is die ik laatst van de AG Jeans Alexa Chung collection heb gekocht; een donkerblauwe, button-up rok gemaakt van ribstof. Hij is gewoon perfect voor dit seizoen! Oooh of mijn nieuwe paar Christian Louboutin heels die ik als treat voor mezelf heb gekocht. Zij zijn cherry rood en hebben een hak van 120mm. Ze zijn zo glamorous!”


Wat is je grootste fashion- of beautyblunder?
”Met fashion heb ik sowieso een paar fouten gemaakt. De outfit die ik nu echt voor me zie, is knee high leren laarzen met jeans en een chunky apre-ski jas. Of de keer dat ik een ketting maakte van een dikke, zwarte elastische band en hier een gitaar plectrum aan hing, om zo blijkbaar mijn liefde voor rock ‘n roll te laten zien. Mijn grootste beautyblunder is toch wel dat ik een té grote fan van blush was. Het was dan zo erg dat ik uiteindelijk met doll cheeks over straat liep. Of die keer dat ik een superlichte, roze MAC lipstick droeg. Ik zag er zo bleek en futloos uit. Niet mijn beste looks!”

Als je maar één beautyproduct mee mag nemen op vakantie, wat zou dat zijn?
”Als ik er echt maar één mee mag nemen, ga ik toch voor een lippenbalsem. En om héél specifiek te zijn: de By Terry Baum de Rose lip balm in rosy babe. Het zorgt ervoor dat, ondanks het zonnige weer, je lippen gehydrateerd zijn. Ik kan alles missen, maar mijn lippenbalsem is always by my side!


Wat zou je liever voor de rest van je leven dragen, kleding die 2 maten te klein is of kleding die 4 maten te groot is?
”Sowieso vier maten te groot! Je kunt dit nog fixen met een riem en doen alsof het zo hoort. Als iets te klein is, zit het gewoon niet lekker en staat het ook minder mooi. Als iets te groot is, kun je tenminste nog ademhalen en het aanpassen aan jouw stijl.”

Nu al grijs worden en je haar wel kunnen verven of later grijs worden en het nooit kunnen verven?
”Sowieso nu grijs worden! Ik heb nu al lila, grijze en blonde tonen in mijn haar and I love it. De grijs haar trend is zo populair op dit moment, so I would be so up for being grey and enhancing it!


Als je moest kiezen tussen de rest van je leven Crocs dragen of geen make-up, wat zou je kiezen?
”Dat is zo moeilijk. Om heel eerlijk te zijn, ik verafschuw Crocs, maar ik hou ook heel erg van make-up. Waarschijnlijk zou ik ze toch maar moeten dragen en hopen dat mijn geweldige make-up look mensen ervan weerhoud om naar mijn voeten te kijken. :)”

Zou je liever geen wenkbrauwen hebben of geen wimpers?
”Ow wow, gosh geen idee. Ik zou voor geen wimpers kunnen gaan, want dan kun je altijd nog nepwimpers gebruiken. Maar je kunt ook wenkbrauwen op je gezicht tekenen. Hmm, ik ga toch voor geen wenkbrauwen, denk ik!”

Volg Victoria op Instagram of kijk op haar blog Inthefrow.com!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.