Home Fashion Geen budget om op vakantie te gaan? Win een roadtrip door de...

Geen budget om op vakantie te gaan? Win een roadtrip door de VS dankzij Teva

Teva
Foto: Teva
Geen geld om deze zomer op vakantie gaan? Sandalenmerk Teva organiseert een wedstrijd via Instagram waarmee je een roadtrip kan winnen door de VS. Nice! 

Deel jouw ultieme zomermoment op Instagram

In het kader van de #OriginalSummer-campagne lanceert sandalenmerk Teva een wedstrijd via Instagram. Het enige wat jij hoeft te doen is een foto van jouw ultieme zomermoment delen op het sociale mediaplatform met de hashtag #OriginalSummer en wie weet win je wel een roadtrip door de Verenigde Staten!

Teva’s zijn al lang niet meer die lelijke sportsandalen waarmee je enkel op scoutskamp ver weg in de Ardennen wil gezien worden.

Bovendien maak je elke week kans op een paar Teva-sandalen. Deze weekwinnaars ontvangen een creatieve prijs: zijn of haar inzending in de vorm van een filmpje met parallax-effect.

De sportsandaal is hipper dan ooit

Dat Teva’s al lang niet meer die lelijke sportsandalen zijn waarmee je enkel op scoutskamp ver weg in de Ardennen wil gezien worden, mag wel duidelijk zijn. De comfortabele schoen is helemaal terug en hipper dan ooit!

De designs kregen een volledige make-over en de sportsandaal is nu verkrijgbaar met geometrische prints, metaaleffecten, intense kleuren en metalen details.

De designs kregen een volledige make-over en de sportsandaal is nu verkrijgbaar met geometrische prints, metaaleffecten, intense kleuren en metalen details. Of je nu de festivals bijwoont, met de rugzak rondtrekt of op citytrip gaat: de Teva Original is je ideale reisgenoot.

Fridays at Antwerp. Only bloggers wear teva. ♡ #tevadventure #teva #theponyclub

A post shared by Lori (@lorimariette) on

Getest en goedgekeurd door de redactie

Redactrice Laura mocht de sandalen uittesten op vakantie in Zuid-Afrika en was helemaal fan. “Wandelen op het strand, mountainbiken in de bergen, shoppen in Kaapstad: ik heb zowat àlles met deze sandalen gedaan tijdens mijn reis en ik kan je vertellen: ze zitten ge-wel-dig. Ik heb in die drie weken bijna geen andere schoenen gedragen. Ze zijn zó comfortabel dat het wel lijkt alsof je geen schoenen aan hebt. Ik ben officieel verkocht!”

Gone hiking 🌲 #tevadventure #originalsummer

A post shared by Laura Vansweevelt (@laurajanedaisy) on

Nog meer leesvoer voor shoe lovers:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.