Home Fashion Hailey Bieber toont hoe je een joggingbroek stijlvol combineert

Hailey Bieber toont hoe je een joggingbroek stijlvol combineert

Trendstukken zijn key!

Hailey Bieber
© Getty

Hailey Bieber blijft bewijzen dat haar stijl gewoon de perfectie is, en dat gedurende elk seizoen. Haar meest recente winteroutfit is dan ook een geschenk voor zij die nog niet klaar zijn om die geliefde joggingbroek in te ruilen voor een echte broek als ze het huis uitgaan.

Sinds dat stomme coronavirus ook zijn intrede maakte in de Verenigde Staten wordt Hailey eigenlijk voortdurend gefotografeerd in toegankelijke stukken. Van leggings over puffer jackets tot fietsbroekjes en hoodies. Zo werd het 24-jarige model vorige week gespot in het kille Los Angeles met iets wat we vermoedelijk allemaal in onze kast hebben hangen: een baggy joggingbroek en een zwarte top.

Het stuk dat die loungewear perfect met elkaar verbindt én haar look juist on trend maakt? Een oversized crèmekleurige jas van het peperdure merk Balenciaga. Die is met haar dubbele rij knopen, stevige schouders en ruim silhouet dan ook een echte catwalktrend. Ook bij labels als Mugler, Loewe en The Row werd de mantel namelijk gespot.

Hailey Bieber
Getty

Hoewel zo’n jas al snel overdadig kan ogen, houdt Hailey hem perfect in toom door de rest van haar outfit erg minimalistisch te houden. Dat maakt dat het geheel makkelijk te kopiëren is. Van H&M tot Zara: de joggingbroek vind je werkelijk overal, maar als je hetzelfde effect wil bereiken als dat van Hailey Bieber, koop je hem wel best een maatje te groot. Heb je geen lange mantel? Trek dan een oversized blazer uit de kast. Om je alvast op weg te zetten, tippen we je enkele lookalikes.

1 / 5
Joggingbroek
Zwarte crop top
Lange mantel
Sneakers
Set van 2 mondmaskers
Joggingbroek
Joggingbroek

€ 19,99 – H&M

Zwarte crop top
Zwarte crop top

€ 21,95 – Nelly via Zalando

Lange mantel
Lange mantel

€ 55,99 – Stradivarius

Sneakers
Sneakers

€ 19,99 – Pull & Bear

Set van 2 mondmaskers
Set van 2 mondmaskers

€ 9,95 – Jbc

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.