Home Fashion WOW: dit zijn 5 handige geheimen die je moet weten over Primark

WOW: dit zijn 5 handige geheimen die je moet weten over Primark

Shoppen is plots nog leuker geworden!

primark
© Getty

We houden van shoppen in Primark. Fashionable items scoren die rechtstreeks van de catwalk lijken te komen, maar toch goedkoop in een grote papieren zak belanden, za-lig! In een YouTube-video geeft de vriendin van een Britse medewerker inside information die ons volgende bezoekje aan de keten nóg aangenamer zal maken.

New in

De winkels krijgen elke dag een nieuwe voorraad kleding binnen. Vind je dat ene truitje niet meer in jouw maat? No worries! Kom gewoon een andere dag terug en je hebt een grote kans dat het er opnieuw vrolijk tussen hangt. En het kan zelfs zijn dat er een hele hoop nieuwe dingen zijn!

Early bird

Het is altijd heel druk in Primark en je kan niet meer op één hand tellen hoeveel van die shoppingtassen je al tegen je knie kreeg. Daarom is het allerbeste moment om rond te neuzen in de winkel ‘s morgens wanneer hij net open is. Vroeg opstaan was nog nooit zo gemakkelijk! Ben je geen early bird? Ga dan een klein uurtje voor sluitingstijd!

No match

Een heel belangrijke les: vertrouw niet op de kledinghangers. De maten die op het label staan, komen in veel gevallen niet overeen met de maat van het kledingstuk dat eraan hangt. Om een miskoop te vermijden check je dus best de maat in het etiketje zelf.

Op volgorde

De broeken, truien of T-shirts op de tafels liggen wel degelijk in een bepaalde volgorde. Ze zijn gesorteerd van kleine naar grote maten. Begin dus niet als een wilde door alle stapels te rommelen, maar denk logisch na.

Korting

Merk je dat er een klein gaatje in of een vlek op een kledingstuk zit, meldt dat dan zeker aan de kassa. In Engeland kan je kan namelijk 10 procent korting krijgen op zo’n item. Wow, dat moeten we eens testen bij ons, dus!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.