Home Fashion Havaianas lanceert capsulecollectie samen met designer Charlotte Olympia

Havaianas lanceert capsulecollectie samen met designer Charlotte Olympia

Havaianas
Foto: @beige_group (Instagram)
Het Braziliaanse label Havaianas ging in zee met designer Charlotte Olympia (die van de schattige kitty flats) en dat leverde een prachtige capsulecollectie op van drie vrolijke slippers. Wij kunnen alvast niét kiezen en overwegen om ze gewoon alle drie te kopen. #dontjudge

Charlotte Olympia X Havaianas: een match made in fashion heaven

We zullen maar gewoon met de deur in huis vallen: Charlotte Olympia die flipflops maakt voor Havaianas, da’s een match made in fashion heaven. Langs de ene kant heb je het typische kleurenpalet van het Braziliaanse label van goud, rood en – onze favoriet – luipaardprint, en langs de andere kant is er Olympia’s voorliefde voor kittens, ‘Bruce’ het luipaard en het spinnenweb uit het sprookje Charlotte’s Web.

Charlotte – voluit Charlotte Olympia Dellal – ontwierp drie originele slippers en vertelt er het volgende over: “Aangezien ik zelf half Braziliaans ben, heb ik altijd slippers van Havaianas mee op vakantie. Zowel op het strand van Rio als op andere plekken in de wereld. Ik ben dan ook super excited over deze collectie en ben heel blij dat ik mijn eigen stempel mag drukken op deze zomerklassieker”.

Same here, Charlotte!

Kitty Havaianas

De Kitty is een zwarte, fijne flipflop met een gouden kattengezicht en metallic gouden bandje. Puuurfect voor op het strand.

Kitty slippers, € 60,00

Charlotte’s Web Havaianas

Poederroze + goud, need we say more? Wij zijn zo’n fan van dit paar dat onze spinnenfobie als sneeuw voor de zon verdwijnt.

Charlotte’s Web slippers, € 105,00

Bruce Havaianas

Wie flipflops niet stoer vindt, moét nu wel van mening veranderen. Dit felrode paar met illustratie van het luipaard ‘Bruce’ is zeker niet voor doetjes!

Bruce slippers, € 50,00

Nog meer fashion collabs:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.