Home Fashion HEBBEN: Puma heeft z’n populaire Basket Heart-sneaker net nóg leuker gemaakt

HEBBEN: Puma heeft z’n populaire Basket Heart-sneaker net nóg leuker gemaakt

Basket Heart
Foto: Puma
We voorspelden eind vorig jaar dat we de Basket Heart-sneakers van Puma in 2017 o-ve-ral zouden zien, en zo geschiedde. Nu durven we een nieuwe voorspelling doen: de nieuwe versie van de schattige sneaker zou weleens nóg populairder kunnen worden.

Suède, baby!

De Puma Basket Heart is een vernieuwde versie van de klassieke Puma Baskets uit de jaren ’70. Ze werden gepimpt met brede veters in glanzend satijn of gewone veterstof waarmee je een oversized en extra girly strik kan maken. De shoes zijn een schot in de roos, maar het kan altijd beter, dacht Puma.

Sweet & sporty. The #Basket❤️.

A post shared by PUMA (@puma) on

Dus bracht het sportmerk de Basket Heart enkele dagen geleden uit in super zacht suède! Je kan ‘m bovendien in verschillende kleurtjes krijgen: roze, fluogeel, magenta (donkerroze), zwart, grijs en een groenachtig blauw (Aruba blue).

https://www.instagram.com/p/BROaY9Hh5me/?taken-by=puma

Puma strikte topmodel en coole griet Cara Delevingne voor de campagne van de Basket Suede Heart. Ze poseert onder andere met een babypuma. Hoe cute!

More coming soon… #DoYou #Suede❤

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Hoewel de sneaker nog geen week geleden gelanceerd werd, zijn al heel wat maten en kleurtjes op puma.com uitverkocht. Als je nog een paar wil scoren, zal je dus snel moeten zijn. Al zal er, gezien de grote populariteit, waarschijnlijk wel een nieuwe lading komen. Je betaalt € 90 voor een paar, net als voor de originele Basket Hearts.

Our latest crush. The Suede Heart drops today on puma.com

A post shared by PUMA (@puma) on

Meer sneakers:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.