Home Fashion HOTSPOT: Laurentine opent Clouds of Fashion Food & Fashion pop-up in Knokke-Heist

HOTSPOT: Laurentine opent Clouds of Fashion Food & Fashion pop-up in Knokke-Heist

Foto: Clouds of Fashion
Foto: Clouds of Fashion

Dat je bij Clouds of Fashion – in Antwerpen en sinds kort ook in Gent – altijd terechtkan voor een leuke en betaalbare outfit weet je ondertussen al wel. Vanaf morgen stort Laurentine Van Landeghem en haar team zich ook in de wereld van food and drinks, want dan opent de Clouds of Fashion Food & Fashion pop-up op de dijk van Knokke officieel zijn deuren!

Fashion, food and drinks

Twee winkels, een webshop en een boek dat eraan komt, en toch vond COF-lady Laurentine nog een beetje tijd om een pop-up op poten te zetten. In de COF Fashion & Food pop-up kan je vanaf morgen tot eind oktober zomerse must haves shoppen, een drankje nemen en een ontbijtje, lunch of dessertje naar binnen werken. Dat allemaal in een mooi ingericht pand – inclusief groot terras – op de Zeedijk in Knokke-Heist.

Net zoals het interieur, is ook de menukaart van de pop-up 100% Clouds of Fashion. Wat dacht je van een Unicorn Breakfast? Of de Pinkie Salmon Swear, een slaatje met zalm en quinoa? Als het smaakt zoals het klinkt, zit het sowieso helemaal goed.

In de shop vind je de uitgebreide Sea Star Collection, met alles van flamingo-espadrilles tot romantische strandjurken en mooie bikini’s.

Shoppen in de Clouds of Fashion Food & Fashion pop-up kan je vanaf 25 mei tot eind oktober elke dag van 10u tot 18u. Voor het ontbijt kan je er al vanaf 8u30 terecht. Je vindt Laurentine en haar team op Zeedijk 659 in Knokke.

Meer hotspots: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.