Home Fashion HOTSPOT: pop-up store Villa Francine in Oostende

HOTSPOT: pop-up store Villa Francine in Oostende

Villa Francine
Foto: Villa Francine
Verblijf je deze zomer aan de Belgische kust? Loop dan zeker eens binnen bij Villa Francine, een prachtige pop-up store in ‘de Koningin der Badsteden’ Oostende.

Ode aan Serge & Jane

Op één van onze mooiste stukjes dijk van onze Belgische kust, dichtbij de Koninklijke Gaanderijen van Oostende, bevindt zich de prachtige beschermde Villa Francine. Hartsvriendinnen Véronique Misseghers en Hélène Fransen spotten dit zeldzame gebouw uit de belle époque-periode tijdens een wandeling in de badstad en besloten er een pop-up store te openen.

De prachtige tekening van de vogels op de tegels in de villa, inspireerde het Oostendse ontwerpersduo om een minicollectie te lanceren.

De prachtige tekening van de vogels die je kan terugvinden op de tegels in de villa, inspireerde het Oostendse duo om een minicollectie te lanceren bestaande uit o.a. sweaters, T-shirts en strandlakens met dezelfde bedrukking.

Véronique en Hélène zijn naast Oostende lovers ook grote fans van de Franse zanger Serge Gainsbourg, die jaar 25 jaar geleden overleed. Diens grote liefde Jane Birkin kwam in haar carrière meerdere malen naar Oostende, dus was het voor het designerduo maar evident dat het Franse koppel zou terugkomen in de collectie. Dat leverde deze leuke sweaters en T-shirts met het opschrift “Je t’aime, Jane” op:

Muntgroene sweater van Villa Francine, € 59,95
Babyroze sweater van Villa Francine, € 59,95
Wit T-shirt van Villa Francine, € 25,00

Vanaf 24 juni tot midden september shop je in deze pop-up store de meest trendy spullen voor een lazy day on the beach. Elke donderdag organiseert Villa Francine een apero after the beach met special guests.

Albert I -Promenade 88, Oostende – alle dagen open van 10u30 tot 17 u.

WE ARE OPEN 😃☀️👍🏽 #popup #villafrancine #day1 #ostend

A post shared by VILLA FRANCINE (@villafrancine) on

Nog meer stuff to shop:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.