Home Fashion 5 items waarin je deze soldenperiode écht wil investeren

5 items waarin je deze soldenperiode écht wil investeren

Het is het uitgelezen moment om iets duurdere items te shoppen.

solden investeren
© Monki/Asos

Aaaah, de solden. Dé periode van het jaar voor fashionista’s om hun slag te slaan dankzij de fikse kortingen. Terwijl het verleidelijk is om verschillende spotgoedkope items te shoppen, is het een goed idee om dit jaar ook eens te investeren in bepaalde duurdere stuks. Wij tippen je dewelke!

1. Jeansbroek

Iedereen kent de struggle vast wel. Een jeansbroek is een van de moeilijkste kledingstukken om te shoppen. Eerst moet je er een vinden die je past en perfect staat. En als je die eindelijk gevonden hebt, gebeurt het al snel dat je exemplaar na één maal dragen, slobbert aan je poep en/of benen. Of je hebt na drie fietsritjes naar school ineens een scheur tussen je dijen. Het is daarom geen slecht idee om naar een iets duurder, maar kwaliteitsvoller merk te kijken. In de solden kan je echte parels scoren. Geen idee welke broek de beste is of jou staat? Vraag dan advies aan een verkoper of verkoopster.

2. Sneakers

Sneakers in alle kleuren en vormen zijn hot. Maar elke sneaker lover wéét dat een nieuw paar kicks niet goedkoop is. Als je geduld hebt (en een beetje geluk), kan je twee keer per jaar tijdens de solden een hip paar op de kop tikken online of in de winkels. Het vergt misschien wat meer zoekwerk, maar je portemonnee zal je dankbaar zijn.

3. Handtas

Er is niets mis met handtassen die amper twintig euro kosten, maar heb je echt tien verschillende goedkope exemplaren nodig? Of kan je je wel vinden in één duurder stuk? Dan kan je kijken tussen de duurdere merken, maar aan zo’n tas hangt natuurlijk ook het bijhorende prijskaartje. Daarom is de soldenperiode dé ideale gelegenheid om je slag te slaan.

4. Winterjas

Nog zo’n item waar wel een duurder prijskaartje aan mag hangen, is een stijlvolle winterjas. Heb jij geen zin om honderd euro neer te tellen? Dan ga je maar beter op zoek tijdens de koopjesweken.

5. Wollen trui

Tenslotte kunnen we je ook aanraden om in een (semi-)wollen trui te investeren. En dan bedoelen we niet eentje die naar drie keer wassen z’n vorm verliest, stug wordt of helemaal opwolt na een paar keer dragen. Durf voor een duurder exemplaar te gaan. Check zeker de samenstelling voor je eentje aanschaft.

Let’s shop!

Inspiratie nodig? We zetten enkele leuke stuks op een rijtje.

1 / 5
Cocoon cardigan
Cropped jeansbroek
Schoudertas
Witte sneakers
Pufferjas
Cocoon cardigan
Cocoon cardigan

€ 48 i.p.v. € 89 – & Other Stories

Cropped jeansbroek
Cropped jeansbroek

€ 104,20 i.p.v. € 138,99 – Levi’s via Asos

Schoudertas
Schoudertas

€ 119,92 i.p.v. € 149,90 – Calvin Klein via De Bijenkorf

Witte sneakers
Witte sneakers

€ 59,90 i.p.v. € 108,95 – Adidas via Asos

Pufferjas
Pufferjas

€ 45 i.p.v. € 70 – Monki

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.