Home Fashion Jaden Smith lanceert in samenwerking met New Balance een vegan sneaker

Jaden Smith lanceert in samenwerking met New Balance een vegan sneaker

Voor de sneaker tel je 150 dollar (of zo'n 130 euro) neer.

Jaden Smith new balance
© Getty

Sneaker lovers, unite: Jaden Smith lanceert in samenwerking met New Balance een dad sneaker en die is helemaal vegan en bestaat deels uit gerecycleerde materialen.

Jaden Smith teasede de afgelopen dagen zijn collab met New Balance. Nu weten we ook wat er precies uit die samenwerking is voortgevloeid en wanneer we het item op de markt kunnen verwachten. Op 24 juli brengt het merk de Vision Racer-sneaker uit, een vegan dad shoe bedacht door de ‘Skate Kitchen’-acteur. Op die releasedatum zal de sneaker beschikbaar zijn in het blauw. Later zullen er ook nog andere kleuren gelanceerd worden.

De NB for Jaden Smith Vision Racer is helemaal vegan en bestaat deels uit gerecycleerde materialen. Volgens Chris Davis, chief marketing officer en senior vice president of merchandising van New Balance, zorgde de collab met Jaden ervoor dat het merk op een andere manier ging denken. ‘Al die dingen hebben ons er echt toe aangezet om anders te denken en een uniek proces mogelijk te maken dat we normaal niet zouden hebben aangenomen onder de traditionele New Balance-richtlijnen’, aldus Davis.

150 dollar

Wie zelf graag zo’n paar sneakers in huis wil halen, moet wel rekening houden met het prijskaartje. Voor de Vision Racer tel je namelijk 150 dollar (of zo’n 130 euro) neer. Of Jaden mensen zal kunnen overtuigen dat geven om de planeet cool is, maakt hij zich geen zorgen. ‘You don’t have to convince people that it’s cool. You just have to make it cool‘, vertelde hij aan de Amerikaanse entertainmentwebsite Complex.

View this post on Instagram

Vision Racer. 07.24.20

A post shared by New Balance Lifestyle (@newbalancelifestyle) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.