Home Fashion ‘Flanking’ in de winter is gezond!

‘Flanking’ in de winter is gezond!

flanking
© Unsplash
Goed nieuws, girls! ‘Flanking‘, oftewel flashing your ankle is blijkbaar gezond. Sinds de komst van de trend, dragen we allemaal onze broeken liefst wat korter, want het is nu eenmaal mode. En het staat ons gewoon veel beter. Dus als je bang was dat de winter hier een stokje voor zou steken, niet dus!

Flanking

Tegenwoordig lopen we allemaal met onze enkels bloot, ook al begrijpt mama de trend nog steeds niet. We hebben er alles voor over om er mooi en stylish uit te zien. En natuurlijk om onze zalige sneakers zo goed mogelijk te doen opvallen. Koude enkels tijdens vriestemperaturen horen daar dus bij. We don’t give up! Volgens fashionista Tiany Kiriloff is twee centimeter ideaal om je enkels te showen. Check!

Goed voor de gezondheid

De trend ‘flanking’ wordt vooral gevolgd door jonge en modebewuste meisjes. Ja, jullie dus, woehoewKousen passen gewoon niet bij zo’n look. Tenzij het shiny glitterkousjes zijn natuurlijk. Dus dan lijden we nog liever kou. Gelukkig hebben we net ontdekt dat rondlopen met blote enkels zelfs goed is voor je gezondheid! Volgens specialisten went je lichaam op die manier beter aan de koude.

Neem wel jullie voorzorgen en verwen die enkels goed, girls. Insmeren is dus de boodschap. Zorg er ook voor dat de rest van je lichaam goed ingepakt is. Sjaal, muts, handschoenen, dikke trui en winterjas. Will do!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.