Home Fashion Jurken, ook voor in de winter!

Jurken, ook voor in de winter!

Wie zegt dat jurken alleen voor de zomer zijn? Niets is minder waar. Ook met koud weer kun je gewoon over straat met een jurk. Natuurlijk is het wel slim om je panty van 15 denier om te ruilen voor één van 100. Pamela laat jou de leukste jurkjes zien die ook in de winter kunnen worden gedragen.

Natuurlijk moet je bij het uitzoeken van een jurk voor de winter rekening houden met de temperatuur. Zo is het handig om een jurk te kiezen met een dikkere stof, of met lange mouwen. Lange mouwen is natuurlijk geen must, want je kunt je jurk ook combineren met een blazer of warm vest. Probeer een hemdjurk en combineer deze met een jasje. Of ga voor een midi-jurk en combineer deze met een oversized vest. Deze jurkjes staan nu in de Swipe & Shop app!

Ben jij een fashionista? Dan is de app Swipe & Shop echt iets voor jou! Swipe & Shop toont verschillende kledingstukken uit diverse webshops in één app. Nooit meer van de ene app naar de andere om erachter te komen welke kleding nieuw is bij de grote winkelketens. De app is gratis te downloaden en beschikbaar in de
Play Store en Apple Store. Download de app ook!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.