Home Celebs Celeb News Kendall Jenner en de andere Victoria’s Secret Angels vertrekken in stijl naar...

Kendall Jenner en de andere Victoria’s Secret Angels vertrekken in stijl naar Parijs

Victoria's Secret
Foto: Instagram @kendalljenner
Het is een van dé hoogtepunten van het modejaar: de Victoria’s Secret Fashion Show. En volgende week is het zover! Op Instagram verschenen gisteren foto’s van het fabulous vertrek van de modellen met de Angel Jet naar Parijs, waar het allemaal zal gebeuren. Kendall Jenner, die vorig jaar voor ’t eerst meeliep, bevestigde zo ineens dat ze er dit jaar weer zal bijzijn. Maar er leek een grote afwezige te zijn daar op de luchthaven…

Zo veel Angels

Binnen een week zweven de Angels met ongetwijfeld prachtige vleugels en geweldig mooie lingerie over de catwalk in Parijs. De grote namen zoals Adriana Lima, Behati Prinsloo, Alessandra Ambrosio en Lily Aldridge zijn er uiteraard weer bij, maar ook de jongere garde is vertegenwoordigd. Kendall Jenner hield het tot gisteren nog stil, maar de Hadids bevestigden eerder al dat ze dit jaar een Angel zouden zijn. Voor Bella is het de eerste keer, Gigi liep vorig jaar al mee. Zondag verzamelden de beauties op een Amerikaanse luchthaven om samen in Victoria’s Secret style naar de Franse hoofdstad te vliegen, waar ze zich een week lang zullen voorbereiden op de show. En daar hoort natuurlijk een hele fotoshoot bij.

All aboard the Angel jet. Next stop: Paris! 🇫🇷 #VSFashionShow

A post shared by Victoria's Secret (@victoriassecret) on

TO Paris with ❤️! @josephineskriver & @adrianalima are in a 🇫🇷 state of mind. #VSFashionShow

A post shared by Victoria's Secret (@victoriassecret) on

Waar is Gigi?

De modellen postten zelf ook een paar kiekjes en op die van Kendall en Bella viel ons iets merkwaardigs op: Gigi staat er niet bij. Het is bijna onmogelijk dat het blonde model aanwezig was op de luchthaven maar niet op de foto wilde met haar bestie Kendall en haar zus Bella. Dus kunnen we alleen maar vaststellen dat Gigi (nog?) niet is meegevlogen naar Parijs. Heh?

we're off!

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Buddy system 🎟💅🏼👅

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

Gepest

Laat ons niet wanhopen: Gigi loopt echt wel mee in de show. Dat bevestigde ze een paar dagen geleden nog met een foto op Instagram. Misschien heeft ze deze week nog een opdracht in de Verenigde Staten en kon ze gewoon nog niet naar Europa vliegen? Of misschien – wat heel erg maar ook wel waarschijnlijk is – zijn de geruchten waar en wordt Gigi echt gepest door de andere Angels? Is het niet logisch dat ze dan niet met al die meisjes op een vliegtuig wil zitten? Al zou je denken dat haar beste vriendin en haar zus haar wel kunnen beschermen tegen de pesterijen…

Anyhoooow, wij zitten maandag 5 december sowieso voor onze computer de show te volgen! Gigi of niet – maar hopelijk wel -, het wordt sowieso weer een geweldig spektakel mét optredens van Lady Gaga, Bruno Mars en The Weeknd (uh-ooh, wordt dat niet awkward met ex Bella?). Can’t wait!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.