Home Fashion YASSS: in deze kuststad opent de allereerste NA-KD-pop-up

YASSS: in deze kuststad opent de allereerste NA-KD-pop-up

De eerste vijftig klanten die iets kopen, krijgen bovendien een leuke goodiebag mee naar huis.

NA-KD
© NA-KD

We houden al jaren onze fingers crossed in de hoop dat NA-KD Fashion, die hippe Scandinavische webshop, eens een fysieke winkel opent in ons land. En die inspanning wordt nu eindelijk beloond, want de eerste Belgische pop-up opent dit weekend de deuren. Jump for joy, ladies!

Met meer dan 2 miljoen volgers op Instagram en talloze campagnes met bekende influencers zoals onze eigenste Camille Botten wist NA-KD Fashion op korte tijd flink wat fashionista’s te verleiden. Ook wij delen regelmatig hartjes uit aan de trendy looks die we dagdagelijks op onze feed zien verschijnen. En hoewel de Scandinavische webshop wereldwijd pakketjes verstuurt en je sommige items ook bij ZEB kan scoren, gaat er niets boven een eigen winkel. Die komt er dan ook (ein-de-lijk!) en opent dit weekend al de deuren aan het populaire Albertplein in Knokke. Zo snuiter je dus niet langer tussen selecte items, maar ontdek je een hele collectie aan zwierige maxi-jurkjes, statement-T-shirts en stoere jumpsuits.

Toekomstmuziek

En er is meer! Als je aanstaande zaterdag bij de eerste vijftig klanten bent die iets koopt, krijg je een goedgevulde goodiebag mee naar huis. Daarin zullen producten zitten van NA-KD, maar bijvoorbeeld ook cosmetica of een gezonde snack. Enige keerzijde van dit vrolijke nieuwtje? Het gaat om een pop-up. NA-KD liet ons weten dat de winkel zo’n drie à vier maanden geopend zal blijven voor hun fans. Elke dag geopend van 10 tot 18.30 uur. Maar wees niet getreurd, want de e-tailer wil in de toekomst offline verder uitbreiden. Wie weet wordt er dus wel een leuk vervolgverhaal gekoppeld aan die tijdelijke winkel.

The place to be: Albertplein 13, 8300 Knokke om 10u.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.