Home Fashion Laura Tesoro en CFÉ slaan de handen in elkaar voor ‘Limits’-merchandise

Laura Tesoro en CFÉ slaan de handen in elkaar voor ‘Limits’-merchandise

En dat net op tijd voor Kerstmis!

Laura Tesoro
© Belga

Laura Tesoro lanceerde eind oktober haar allereerste studioalbum ‘Limits’. Ter navolging daarvan dropt ze nu ook een collab met CFÉ, het populaire streetwearmerk van Tonya Schamp. En dat net op tijd voor Kerstmis!

Wil jij in 2020 tijdens optredens van Laura Tesoro tonen dat jij haar grootste fan bent? Dat kan nu in stijl! De ‘Limits‘-zangeres verraste ons zopas door merchandise van haar debuutalbum te lanceren. En dat heeft ze niet in haar eentje gedaan. Ze schakelde de hulp in van Tonya Schamp en ging een collab aan met CFÉ.

Zelf is Laura in de wolken met de samenwerking met Tonya. Op haar Instagram schreef ze het volgende over de jonge onderneemster: ‘Ik vond het fantastisch om aan deze LIMITS-collectie te werken met @tonyamas. Ze is een jonge bosslady die elke dag haar grenzen verlegt. Er kon geen betere match zijn. Ik ben heel trots op deze samenwerking.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Voor de fans

Ook Tonya spreekt vol lof over Laura. ‘Ik herinner me dat je mij contacteerde omdat je iets wilde terug geven aan je fans en iets wilde creëeren dat je echt zou dragen. Je bent altijd al een grote supporter geweest van het merk en ik heb je altijd al bewonderd voor je toewijding en talent.’ De collectie bestaat uit een hoodie, longsleeve, crop top, T-shirt, sweatpants en een pet, waar telkens ‘Limits’ op staat te lezen. Alle merch shop je hier.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.