Home Celebs Leeloo en Jens van ‘The Voice Kids’ staan model voor coole campagne...

Leeloo en Jens van ‘The Voice Kids’ staan model voor coole campagne van CKS

The Voice Kids
Foto's: CKS
Leeloo en Jens van ‘The Voice Kids’ staan model voor coole campagne van CKSLeeloo Love en Jens Dolleslagers van ‘The Voice Kids’ zijn niet alleen grote zangtalenten, ze hebben ook een beetje model in zich. Samen met twee andere jonge talenten, YouTube-gezicht Morgane en model Fleur, poseren ze voor de Iconic Influencers-campagne van het hippe kledingmerk CKS.

Jonge talenten die ervoor gaan

‘The Voice Kids’-winnaar Jens en finaliste Leeloo hebben allebei niet stilgezeten sinds het programma. Jens bracht z’n eerste single ‘Troostprijs’ uit en trad al enkele keren voor een groot publiek op, terwijl Leeloo een liedje opnam met het bekende dj-duo 2Empress. Ze gaan allebei dus 100% voor hun droom en net daarom koos CKS hen voor de Iconic Influencers-campagne.

Met de campagne wil het modemerk jongeren aanmoedigen hun passie te vinden en daar volledig voor te gaan. ‘Dream big, then wake up and make it happen’ is het motto. Ook de andere twee modellen doen dat: Morgane heeft een populair YouTube-kanaal en Fleur doet er alles aan om de volgende Cara Delevingne te worden.

Een goede outfit is natuurlijk het begin van succes en die vind je sowieso in de nieuwe collectie van CKS. Wij vonden al één reden om uit te kijken naar lagere temperaturen: dit fluffy bomberjasje!

Lees ook:

The Voice Kids
CKS – € 69,99

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.