Home Fashion Leuk weetje: dat vierkantje op je JanSport-rugzak zit er niet voor niets

Leuk weetje: dat vierkantje op je JanSport-rugzak zit er niet voor niets

vierkantje rugzak
Foto: Instagram @jansport
Dacht je dat dat vierkant dingetje met twee gleufjes op je rugzak van JanSport versiering was? Dat dacht je verkeerd. Het heeft een nut, en wel eentje dat je elke dag wat miserie zou kunnen besparen.

Op avontuur

Waarschijnlijk gebruik jij je JanSport-rugzak als schooltas, net als zoveel jongeren. Maar de rugzakken van het Amerikaanse merk kunnen evengoed gebruikt worden voor actievere uitstapjes, zoals een kampeertrip of een avontuurlijke wandeling. En dan komt het vierkantje heel goed van pas, want je kan er je drinkbus, een hoed of extra schoenen aan vastknopen. Je steekt de veters door de gleufjes, knoopt ze vast et voilà. Zo moet je niet altijd door al je spullen rommelen om dingen die je snel nodig hebt terug te vinden. Handig, toch?

Get what you really wanted | Shop our latest luxe looks. #SuperFX backpack #linkinbio

A post shared by JanSport (@jansport) on

Op school

Maar zelfs als je je rugzak enkel voor school gebruikt, kan het haakje goed van pas komen. Het ding is perfect om je oortjes in te bewaren – tenzij het regent, that is. Zo bespaar je je elke dag enkele minuten tijd (en frustratie) die je normaal besteedt aan het ontwarren van die verdomde draden. Life hack: check!

Meer handige life hacks:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.