Home Fashion LIFEHACK: zo tover je gewone sokken om tot enkelkousjes

LIFEHACK: zo tover je gewone sokken om tot enkelkousjes

Asos komt met de oplossing voor ons sokkenprobleem!

enkelsokjes
© asos

Hoeveel sokken je ook hebt en hoe vaak je ma ook de was doet, korte kousjes heb je om een of andere reden altijd te weinig. Asos toont op Instagram de oplossing en die werd al bijna een half miljoen keer bekeken!

Het is tegenwoordig weer hip om je kousen – en dan het liefst een paar foute witte sportsokken of een paar met een toffe print – hoog op te trekken. Toch zijn er lage schoenen waarbij we nog steeds liever hebben dat onze kousen niet zichtbaar zijn. Leve de korte enkelkousjes! Maar wat als die nu allemaal in de was zitten?

Binnenstebuiten over je hiel

Geen zorgen, want webshop Asos komt met een superhandig trucje waarmee je een gewone kous omtovert tot een enkelkousje. Je trekt eerst je kous gewoon aan, trekt ze dan van bovenaan helemaal binnenstebuiten naar voren, en dan trek je ze onder je voet door over je hiel. De uitleg klinkt een beetje ingewikkeld, maar het filmpje hieronder laat zien dat het eigenlijk poepsimpel is.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Deze video werd ondertussen al bijna een half miljoen keer bekeken, en mensen van over de hele wereld zijn dolenthousiast over deze nieuwe lifehack. ‘Life changer‘, ‘Dit is magisch!’ en ‘Geniaal’ zijn maar enkele van de positieve commentaren. Anderen zijn er dan weer rotsvast van overtuigd dat je kousen op die manier voortdurend zullen afzakken. Er zit maar één ding op: proberen!

Meer modetips en -trends: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.