Home Beauty 5 manieren om er wat ouder en stoerder uit te zien, zónder...

5 manieren om er wat ouder en stoerder uit te zien, zónder je ouders te shockeren

3. Doorschijnende stofjes met iets eronder.

ouder uitzien
© RF._.studio via Pexels

Je bent geen kind meer, maar ook nog niet volwassen. Maar het zou fijn zijn als je er toch iets minder als het eerste en meer als het laatste zou uitzien, right? Een echte piercing of tattoo nemen is nogal drastisch – en voor je 16 jaar heb je de toestemming van je oudjes nodig – maar wij kennen wel enkele minder blijvende manieren om even een oudere, stoerdere versie van jezelf te zijn.

1. Paarse, groene of roze haren voor een dag.

Waarschijnlijk laten je ouders je je haar nog niet kleuren, laat staan in een flashy tint. En de reactie van je schooldirecteur zou ook niet mals zijn, mocht je met een knalroze coupe op de speelplaats verschijnen. Maar voor een leuke gelegenheid in het weekend kan je je perfect roze of groene haarpunten aanmeten met bijvoorbeeld de Colorista-sprays van L’Oréal. Je kan zelfs verschillende kleurtjes combineren! Na één wasbeurt zijn de pastelkleurtjes weer verdwenen, de fellere kleuren kunnen twee à drie wasbeurten nodig hebben.

2. Valse piercings.

Zoals we al zeiden: piercings zijn een vrij permanente beslissing – als je ze uitdoet, hou je vaak een littekentje over – dus daar denk je eerst best eens goed over na. Een tijdelijk (en pijnloos!) alternatief zijn de fake versies. Zendaya en Kylie doen het ook op rodeloperevenementen, dus waarom jij niet voor een speciale gelegenheid? Bij winkels zoals Claire’s en Six vind je verschillende varianten voor je neus, oren, lippen en al wat je wil. Al ben je best wel eerlijk wanneer iemand je vraagt of je ‘piercing’ echt is of niet. Zo’n leugentjes om stoer te lijken, komen toch altijd uit.

3. Doorschijnende stofjes met iets eronder.

Delicate, doorzichtige stofjes ogen altijd volwassener. But let’s be honest: als tiener is het nogal raar (en vooral fris) om met je beha bloot te lopen, toch? Gelukkig voor jou is het nu helemaal in om doorzichtige stofjes zoals tule te combineren met andere, dikkere stofjes. Zo kan je een meshtop over een gewoon T-shirt dragen en zie je er zo cool, volwassener én klaar voor school uit.

4. Draag een (zonne)bril.

Waarom dragen celebs altijd een zonnebril? Oké, om hun ogen te beschermen tegen de flitsen van de paparazzi én waarschijnlijk ook om wallen te verbergen, maar vooral omdat ze er dan altijd cool uitzien. Een zonnebril leukt elke outfit op. Zolang het winter is en het dus iets té belachelijk is om met een zonnebril op je neus rond te lopen, kan je een gewone bril (al dan niet zonder sterkte) als accessoire opzetten. Brillen zijn al lang niet meer nerdy maar net een geliefd accessoire dat je look een beetje edgy maakt. Wedden dat iedereen je net een paar jaartjes ouder schat mét glasses?

View this post on Instagram

post Marc

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

View this post on Instagram

sus face ?

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

5. Plaktattoos.

Nog véél permanenter dan een piercing, is een echte tattoo. Om nog maar te zwijgen van de pijn! Daarom is een plaktattoo ideaal! Zo heb je ze maar voor even en hoef je geen pijn te lijden.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.