Home Fashion Mesh with me!

Mesh with me!

Je hebt vast wel eens van mesh kleding gehoord. Dit is kleding die doorschijnend is. Mesh betekent de ruimte tussen draden van een stof. Doordat deze ruimte groter is wordt een stofje doorschijnend. Pamela vertelt jou meer over mesh items en waar je deze kunt shoppen!


Mesh is er in allerlei soorten. Zo heb je een hele fijne vorm en een grove vorm. Je hebt kledingstukken die helemaal doorschijnend zijn of waar slechts een gedeelte doorschijnend is. Mesh kun je eigenlijk overal bij dragen en je kunt het zo doorzichtig maken als je zelf wilt. Wat ik zelf heel mooi vind zijn de sweaters met strepen in mesh! In de Swipe & Shop app vind je de leukste mesh shirts, jurkjes en sweaters!

Ben jij een echte fashionista? Dan is de app Swipe & Shop echt iets voor jou! Swipe & Shop toont verschillende kledingstukken uit diverse webshops in één app. Nooit meer van de ene app naar de andere om erachter te komen welke kleding nieuw is bij de grote winkelketens. De app is gratis te downloaden en beschikbaar in de Play Store en Apple Store. Download de app ook!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.