Home Fashion ‘Stranger Things’-actrice Millie Bobby Brown ontwerpt collectie met Converse

‘Stranger Things’-actrice Millie Bobby Brown ontwerpt collectie met Converse

Voor het ontwerp heeft ze zich geïnspireerd op haar liefde voor de oceaan en zeedieren.  

millie bobby brown
© Converse

‘Stranger Things’-actrice Millie Bobby Brown lanceert met Converse de coolste samenwerking van de zomer. Met de capsulecollectie genaamd ‘Millie By You’ brengt het merk het model Chuck 70 opnieuw uit.

Millie Bobby Brown is nog geen 16 jaar oud en mag, naast actrice en Goodwill-ambassadrice, ook de titel modeontwerpster aan haar cv toevoegen. Voor haar allereerste samenwerking met Converse heeft de ‘Stranger Things‘-actrice zich geïnspireerd op haar liefde voor de oceaan en zeedieren.  Ze personaliseerde ook het logo van het All Star-model. In totaal bedacht het mode-icoon 10 paar sneakers met unieke prints en levendige kleuren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Personaliseren

En dat is niet alles. Naast de capsulecollectie shoppen, kan je ook een paar sneakers personaliseren naar eigen smaak door te spelen met kleur en details. ‘Een van de meest opwindende aspecten aan het ontwerpen van deze collectie is dat ik het samen met mijn fans kan doen’, aldus Millie Bobby Brown.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De volledige collectie ‘Millie By You’ is vanaf 11 juli beschikbaar op converse.com.

Tekst: Camille Hanot

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.