Home Fashion MUST HAVE: deze sportbroek doet momenteel de ronde op Instagram

MUST HAVE: deze sportbroek doet momenteel de ronde op Instagram

Heb jij 'm al gespot? 👀

sportbroek
Foto: Instagram @lissyroddyy

Instagram is de beste plek om de nieuwste trends te spotten. Eens een stuk in de mode is, zie je er elke fashionista mee verschijnen op sociale media. Dat is ook het geval met de populaire jogging van Adidas Originals. Wij willen hem meteen in ons winkelmandje leggen!

Joggingbroek

Het gebeurt vaak dat je een kledingstuk niet zo mooi vindt wanneer je het voor de eerste keer ziet. Maar eens je het bij verschillende meiden ziet, kan je mening snel veranderen. En dat is ook het geval bij de populaire joggingbroek van Adidas Originals die momenteel de ronde doet op Instagram.

🏁

A post shared by Laura Gardin (@gardinlaura) on

Popper Pants

Het gaat om de Popper Pants van het sportmerk. De broek is verkrijgbaar in een rode, bordeaux, donkergroene, appelblauwzeegroene en zwarte versie. Vooral die laatste kleur is een hit bij tal van fashionista’s. Je kan ‘m ook heel casual en cool combineren, al moet je er wel wat voor overhebben. De jogging in kwestie kost namelijk € 74,99, maar die prijs valt natuurlijk te relativeren als je bedenkt dat een sportmerk als Adidas altijd opnieuw in de mode komt. Je shopt de broek hier.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.