Home Fashion MUST HAVE: deze rok van New Look is hét item dat je...

MUST HAVE: deze rok van New Look is hét item dat je deze winter nog in huis moet halen

Een veelzijdig stuk waar je het hele jaar geniet van hebt!

rok New Look
© Instagram @wearsrosie/@lauraslittlelocket

Een midirok is een kledingstuk dat niet in je garderobe mag ontbreken. In de zomer kan je het aan met een T-shirt en een leuk sandaaltje. In de winter combineren we het met onze favoriete sweater en een paar enkellaarsjes. Nog op zoek naar een leuk exemplaar? Zoek dan vooral niet verder, want deze rok van New Look maakt momenteel furore op Instagram.

Waarom wij zo gek zijn van midirokken? Je kan ze niet alleen elk seizoen aan, maar ze zijn ook geschikt voor elke gelegenheid. Zo kan je er prima mee gaan werken, maar met de juiste accessoires kan je hem ook stylen voor een avondje op de dansvloer.

Stijlinspiratie

Nu is er een exemplaar dat wel heel populair is en dat is namelijk onderstaande rok van New Look. Bovendien ben je zo meteen mee met een van de grootste trends van 2019 namelijk dierenprints! Op Instagram hebben we het item alvast verschillende keren zien voorbijkomen en hebben we alvast heel wat stijlinspiratie opgedaan. Zo hebben we de midirok gezien in combinatie met een dikke trui en een paar sneakers voor een casual effect. Mag het iets stoerder voor jou? Draag hem dan met een leren jasje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Last but not least is de rok ook heel budgetvriendelijk. Je kan hem namelijk al online bestellen voor minder dan 25 euro.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.